icon

Poraďte tablet pre 4-ročné dieťa

19. júl 2021

Poradíte tablet pre 6 ročné dieťa? Veľmi po ňom túži.
Poprosim moralistky aby sa zdržali komentovania

Strana
z2
oliali
19. júl 2021

@andy1789 u nas to tak funguje, syn (7) ma povolenych 30 minut denne, sam si nastavi casovac, ked zapipa tak vypina… bez diskusii… cas mu skracujem pripadne uplne odoberam ked neposlucha alebo nieco vazne prepiskne… niekedy si nam ani sam nespomenie alebo nestihne kvoli inym aktivitam… tablet ale nema vlastny, vyuziva ten nas a pouzivame ho pre deti aj na filmy na dlhsie cesty…

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
kittykat22
Autor odpoveď zmazal
sense
19. júl 2021

@andy1789 tak v 3 rokoch ani 4 rokoch k tomu prístup nemala, ani som jej nikdy nestrkala mobil do ruky aby "bol pokoj" a ani nevidela nás rodičov na tom nonstop visieť, keď som bola s nou n a ihrisku tak som sa s noi hrala, hoci x mamiciek som videla na lavicke a mobil v ruke (nevravím ze všetky)
@hettinka ona ale ani mobil, ani počítač,... Celkovo Multimedia ju nejak extra nezaujímajú.. Tablet si vezme. Najčastejšie do auta, da si na držiak a pozerá rozprávky... alebo pesničky...
Je jedno ci mobil ci tablet ci Notebook... Sú to dobrí sluhovia ale zlí pani

dskjhfdlkdjhl
19. júl 2021

@kittykat22 mne toto nemusis vysvetlovat, o informatike viem viac ako Ty a mozno aj Tvoj muz. O moje deti tiez nemusis mat obavy, myslim, ze maju aj lepsie prilezitosti ako to Tvoje dieta a uz su aj starsie, takze sa uz mali moznost aj viac prejavit. No, v kazdom pripade si ma pobavila😉

hettinka
19. júl 2021

@kittykat22 taký krúžok mal aj nás syn, aj mame doma lego mindstorms robota, bavilo ho to práve do tých 9-10 rokov, chodil aj na lego-Sumo súťaže. Ale potom ho to programovanie robotov prestalo baviť. Ale to s tabletom nemalo veľa spoločne.

lija22
19. júl 2021

my mame len ipady, kazdedieta ma svoj, to su perfektne tablety. Ale urob to tak, zesebe kup tablet a dietatu dajsvoj stary. Ak nemas tak skor ci neskor budete takto fungovat, s tabletmi aj telefonmi 😄 inac ak budes mat stiastie kup na bazaroch

maris5
19. júl 2021

My sme kupili Lenovo, na nejake pozeranie rozpravok pocas ciest autom, skypovanie s babkami to staci. A ked im spadne nebudem mat zastavu srdca, ci ma alebo nema prasknuty displey.

autor
20. júl 2021

@andy1789 nie nebude mi pilit usi som si ista 🙂

tncka
20. júl 2021

My sme kupovali tiez 6rocnej a nakoniec sa hodil na vyucovanie cez koronu🤷‍♀️Samsung,nic extra,tak do 400e a spokojni sme doteraz,dufam ze do maturity vydrzi🤣🤣🙈

dzina007
20. júl 2021

@andy1789 nieje to pravda vzdy. moj ma 6. ma tablet na hodinu denne. vie ze sa mu potom zablokuje. a normalne si este aj rozvrhne cas ze teraz sa pohram chvilu a este poobede sa pohram chvilu nech si neminiem cas naraz.
maximalne si opyta 5 minut navyse len aby si dohral poslednu hru aj to nie stale.

riderka1
20. júl 2021

@dzina007 páči sa mi predstava takéhoto rozvrhu 👌🏻 dieťa ešte nemám na svete, tak zatiaľ zbieram len teóriu od skúsených..
chcem to odďalovať koľko to len pôjde, ale je mi jasné, že sa to nebude dať do
nekonečna, práve preto by som chcela zaužívať ten časovač a takisto, nech si vypýta sám, nech si to vie vážiť trochu..
veľmi chválim takúto výchovu, nech sa darí.. 🍀

autor
20. júl 2021

@tncka no niečo take. Nedam za tablet 1.500€ len preto ze je to jablko 😒

Strana
z2