icon

Prebaľovanie trojročného chlapca

simonka1161
14. dec 2020

ženy ja už nevládzem fakt malý už 3 roky bude mať.. a nechce sa prebaľovanie po kaka sa je to fakt boj fakt no ! vrieska ako keby som mu niečo robila a na nočník sa ani nepozrie už mi to roby pol roka asi som zúfalá fakt už ztoho

nikpa
•
14. dec 2020

@simonka1161 ked nechce na nocnik tak na wc rekukciu a skuste tam. My sme naseho tiez stale na nocnik davali viac menej nasilu, nechcel sa k nemu ani priblížiť. Az som to vzdala, kupila redukciu a posadila ho na wc, tam to islo ľahšie, tiež boli protesty ale aspon tam sedel a časom prislo, ze sa tam aj vycural aj vykadil

viestta
•
Odpoveď bola odstránená
•
simonka1161
autor
•
14. dec 2020

okej od zajtra začíname 😶😶

viestta
•
Odpoveď bola odstránená
•
bavlnka92
•
14. dec 2020

pridávam sa k boju, najskôr pekne do nočníka, aj sa mu podarila veľká potreba a potom ani za svet aj do gatí sa vycikal ani ho nenapadlo na nočník sadnúť ani WC (redukciu máme tiež) najhoršie že príde povedať až keď je PO.

nela6
•
14. dec 2020

@simonka1161 kamoskin nechcel aj 4 rocny, vkuse pýtal plienku na kakanie, ked ho posadila na zachod akoby zamrzol... nakoniec pomohla psychologička

lucianne
•
14. dec 2020

Moja sa odplienkova ani neviem ako sama za jeden deň no problém bol že kako iba do plienky a musela cupiet lebo mala tvrdé 💩 a tak som ju nechala chvíľku potom som len čakala kedy vypýta plienku na kako a dala na výber nočník alebo záchod zobrala som knižky mobil nejakú hračku odviedla pozornosť pokrcilá jej nôžky a chvála Bohu už to išlo potom same. Ale na noc ma stále plienku.