Prechádzky s dvojmesačným teraz v zime? Plus 2,5 ročný brat
Ahojte chodite von niekto s takym malym babatkom? My mame zajtra 8tyzdnov a no mam obavy ci ist neist Hlavne aj to ze doma je aj 2.5rocny.ako to riesite idete kocikom? Ci v nosici/satke? Dikyyyy za radyyy
Chodievala som s dieťaťom v šatke. Najnižšia teplota,keď som bola von, bola počas dňa -12 stupňov, vtedy som bola tak hodinku.
Najlepsie je ist okolo 11 vtedy svieti slniecko hoc je mraz. Hodina ,pol hodina uplne staci. Aspon takto by som si to ja zariadila, brala ohlad aj na starsie dieta,kt v deke zabalene nebude.
jasne, ze ist, doteraz si nechodila s nimi von? za mna v kociku - je aj lad, tak nech sa nesmyknes s nim... 2,5r zober lopatu na smykanie, chodte krmit kacice na jazero volakam a malinke riadne oblec a vo fusaku a pod nanoznikom sa mu bude super spinkat.
chodiť von za každého počasia...ak mrzne tak aspom na 15-20 minut....záleží odkiaľ si, u nás bolo dnes okolo obeda krásne slnečno a bezvetrie - vtedy aj na 1,5-2 hodiny.....obe deti potrebujú byť vonku, starší ak nie je prechladnutý tak na pešo - chodiť - unaviť sa....
My mame doma 6 tyzdnoveho a v pohode chodime kocikovat
Chodila som aj keď bolo -15 aj viac. Mala mi najlepšie spinkala na čerstvom vzduchu 🙂 Poriadne som si ju poobliekala a spinkala. Bez problémov spala aj 4 hodiny vkuse 🙂
Ano, chod von, ako uznas za vhodne. Ja nie som kocikova, nemam ani vybavenie do zimy, preto nosim maleho teraz v merino satke a pod bundou. Ale ak mas dobry fusak, nevidim dovod neist.
Ja suhlasim s vami. Tu skor stari rodicia robia problem ze je mraz a minusy. Ze radsej nie. Ja asi pojdem aj tak zajtra pekne na polhodinu aspon. A ako obliekate to malinke? Mame fusak z ovcieho runa a do toho overal? A kplko vrstiev pod overal
ja som davala body dlhy rukav, pancuchy alebo teplaky a ponozky, hunaty overal a fusak + ciapka. alebo body dlhy rukav, pancuchy, tenky pyzamovy overal, hunaty overal a fusak...
@lyya z pôrodnice sme prišli presne pred rokom. Syn nemal ani 2kg, predčasne narodený. Ale von sme chodili, v kociku sme mali fusak, tenkú deku a malý mal zimný overal, pod ním dupacky, body s dlhym rukavom. Ale moc som ho pod overal nevrstvila. Nikdy sa mi nestalo, ze by bol studený ked sme prišli domov. Chodili sme ale max.na hodinku každý deň.
S mojimi som chodila za kazdeho pocasia, spali totiz iba v kociku. Mali body, pancusky, ponuzky, teply overal, fusak a samozrejme ciapka. Mali vtedy asi 3 mesiace. Doteraz chodime von za kazdeho pocasia, ak nie su chori.
Samozrejme, ze treba ist vonku. Do kočíka. Tam je teplucko a pohodlne.
S tak malym babom nie na dlho v minusovych teplotach. Taky kratky vybeh. Pol hodina a domov, predsa len nemaju velmi dobru termoregulaciu a aj ked su v kociku nahulane rychlo sa ochladia
Dakujem dievcata :* 🙂)))
Samozrejme, ja mam plus 2 psy chodim 6x do tyzdna na 1-2 hod... Obliect podla toho ako znasa zimu. Moja je zimomil. Do nuly 2vrstvy a fusak. Ked je minus tak 2 vrstvy a hruba deka.samozrejme fusak. Na zatylku skontrolujes ci sa poti ci nie☺️
Do nosica nedavam ja sa osobne bojim aby som sa nedajboze nesmykla....
@hennyinnsbruck veru uz som sa viackrat smykla s dietatom v satke, ale deri nikdy ani tuk. A to teda len raz na lade, inak vzdy na blate. Ale v zime chodim normalne po snehu, este som sa nesmykla, ladu sa vyhybam.
@lindusss2016 😨😨😨... Ja sa toho bojim.. Alebo psy sa mi zamotaju pod nohy- su vychovany ale clovek nikdy nevie... Kocik mi ide super po snehu tak radsej tak veru... ☺️
@hennyinnsbruck ja vencim dve deti a dvoch psov 😁 nemotaju sa
@lindusss2016 mas vacsich? Ja malych a ked sa sem tam stane ze prebehne jeden pred nohami nezbadam ho koli malej. Ale jasne trochu viac keby davam pozor nic sa nestane. Ani do teraz sa nic nestalo a to ich mam nejaky ten rok 🤣 asi som moc opatrna...lebo ta predstava ze by som na malu spadla.. Ach az mi hrdlo zovre😨
Mám trojmesačnú dcéru. Chodíme každý deň. Podľa potreby. Keď treba nakúpiť, tak aj dve-tri hodiny. Keď netreba nič, tak aspoň na hodinku. Je naučená. O 13:15-13:30. Odkvecne jej hlava a padla. Oblečiem a ideme, nech si privyká na chlad. Aj kvôli imunite. Po príchode domov ju tak ako je dám do postielky, rozzipsujem overál a spinká do cca. pol 5. Aj to ju budíme, aby sme spinkali v noci. Ideme aj dnes, hoci nám tu hlásia -10.
@hennyinnsbruck civavu a velky mix 😀 ale jasne opatrnosti nie je nikdy dost. Vzdy treba robit, ako to citis a tak to je najlepsie. Moje deti moc kociky neoblubuju. Starsia v nom nebola vobec a maleho som v lete este kocikovala, ale tak vtedy sa dal odtial hocikedy vytiahnut. Nedavno sme skusali a prereval mi celu cestu. V satke mam navyse jeho telesnu teplltu pod kontrolou, tak ja sa tak citim lepsie. Ale jasne, ze v zime chodim opatrnejsie a pokial sa da, tak po suchychc cestach alebo ked tak v hlbsom snehu

Kocikom a stale sme chodili, hodinu doobeda a 2-3 poobede. Teraz mi uz tak dlho v kociku nevydrzi