icon

Prechádzky v škaredom počasí

alexinka33
11. okt 2017

Ahojte neviem či možem písať do tento kategórie ale zaujíma ma či chodíte von z babatkami aj ked prší

lianka123
•
11. okt 2017

@alexinka33 jasne. Aj ked bolo minus 10. Maly ma teraz super imunitu

janulienkaaaaa
•
11. okt 2017

my mame este iba 3 tyzdne, tak teraz velmi nechodim...ale cez vikend sa uz chystam, ze vyrazime niekam von

jankaga
•
11. okt 2017

Aj ja som chodila do - 5, aj ked prsalo, snezilo bolo to jedno. Tetaz tiez chodim, ked vyslovene neleje

spoony
•
11. okt 2017

Moje deti sú obidve narodené v januári a chodila som s nimi von od dvoch týždňov von v každom počasí a aj v mraze ( veď keby sme čakali na pekné a teplé počasie tak prvé 4 mesiace by nešli von). A nenechalo to na nich žiadne následky a ani neboli chorý.

alexinka33
autor
•
11. okt 2017

No mne sa práveže teraz nechce chodiť ale dávam ho aspoň na balkón a mraz mi nevadí

tyelde
•
11. okt 2017

Áno. Aj do veľkých mrazov, aj do dažďa, len sa treba poriadne obliecť

sense
•
11. okt 2017

My sme chodili vzdy vynimka ked vonku "traktory" padali rozumej ozaj lejak ze nebolo vidiet s vetriskom a denne spanky zasadne vonku.v kociku aj v zime....

pribinak
•
11. okt 2017

Chodila aj ked pršalo, snažilo, mrzlo.

Vies ako sa hovori, neexistuje zle pocasie, iba zle oblečená matka

sense
•
11. okt 2017

@pribinak presne vzdy je to skor o tom ze sa dospelym nechce , malym detom je to jedno...

silverrko
•
11. okt 2017

za kazdeho pocasia s babetkom 100pro pre imunitu.

yanni
•
11. okt 2017

Stale. Aj pri minus 20. Ano, mali sme aj minus 20. Aj ked prsalo (samozrejme, ked furiky padali, tak nie. Ale kolkokrat do roka je takyto dazd?). No a pred tyzdnom sme neboli von dva dni, lebo bola taka vichrica, ze nas skoro odfuklo. Ale copana si nedala povedat a bola v zahrade a stale ju to "tahalO" do jednej strany. Tak to potom vzdala hihi

katulienkax
•
11. okt 2017

Sranda ze tu mamičky píšu ako chodia za každého počasia ale kedže ja som po starsiu dcéru chodievala do skolky s mladšou aj ked bolo škaredo lebo sak som po ňu musela , nevidela som vonku skoro žiadne mamičky s kočíkom iba výnimky sem tam 🙂 takze nechodia vačšinou za škaredého počasia a veru keby som nemusela ani mna tam nikto nedostane 🙂

deti95060810
•
11. okt 2017

moje deti sa narodili v zime, takže my sme chodili ..... to teraz je ešte teplo, keď sa narodila dcéra bolo -26 stup. a z nemocnice nás pustili dovi dopo opatrujte sa....

girlnextdoor
•
11. okt 2017

Naša malá má 2 a pol roka a ešte klop klop nebola chorá...
Myslím si, že to bude aj tým, že do skoro dvoch rokov spávala iba von v kočíku. Buď v rámci prechádzky alebo na balkóne.
Von chodíme za každého počasia, či prší alebo je vonku mráz, minulú zimu keď u nás boli mínus 15-20 stupňov sme boli von aspoň na pol hodinu... aby sme nešli musia sa riadni "čerti ženiť" vonku...
V noci (spáva s nami) ja pod dekou ale otvorená vetračka na okne musí byť, inak nespí, ochká, stene...

lorela
•
11. okt 2017

@alexinka33 Preco by si nemohla pockat 2 hodinky, kym prsat prestane? Alebo neist doobeda, ked prsi, ale poobede? 🙂 Vyznam chodenia v dazdi vidim iba v tom pripade, ak prsi nepretrzite aspon 2 dni.
A to som velkym zastancom chodenia a kocikovania na cerstvom vzduchu kazdy den, zimu a mrazy nevynimajuc. A najlepsie v parkoch a lesoch, minimalne hodinu az 2 - 3. V silnych mrazoch, pochopitelne, kratsie.
Ale v moknuti vyznam ozaj nenachadzam 😉.

ema234
•
11. okt 2017

@alexinka33 treba chodit, ja som nechodila a teraz sme stale chory, teraz s krpcom chodim za kazdeho pocasia. 🙂 tak uvidime

lorela
•
11. okt 2017

Nielen pobyt na cerstvom vzduchu, ale aj dalsie faktory ovplyvnuju imunitu dietata.

ema234
•
11. okt 2017

@lorela tak urcite, prvy syn ten mi nebyva vobec chory a druhy stale :(

lorela
•
11. okt 2017

@ema234 Mohli podedit rozdielnu imunitu.

katrinka8
•
12. okt 2017

Akurát kedy sa neodporúča chodiť von je, keď je veľká hmla. Inak za každého počasia. Ja som si až "kvôli deťom" kúpila ako dospelá gumáky a nepremokavé oblečenie 😉