icon

Prečo malá stále plače?

evinkal
25. dec 2010

Milé maminky,už asi tri dni mi malá vkuse plače,či je v postieľke,alebo sa hrá...už som skúšala všetko možné a neviem prísť na to,čo jej asi môže byť a nechce mi ani spávať.Dnes konečne zaspala dúfam že aspoň hodinku bude.Očká si pretiera a keď ju uložím,postaví sa,hryzie do postieľky a plače...Už ju pomaly neviem ujľudniť,čo s tým?poradíte mi niečo?ďakujem

zajo79
•
25. dec 2010

zuby jej idu ... nurofen a vydrzat

palinkova87
•
25. dec 2010

áno idú jej zúbky,ak slintá hryzie.. tak sú to zúbky.. 😀

janka2732
•
25. dec 2010

nam tiež idu zubky ja malemu davam paralen čipok a na ukludnenie mi dr.predpisala fenistil kvapky.

cairka
•
25. dec 2010

ja by som tipla na uši 😒 skočte na ORL pohotovosť, ak je OK, len dobre, ale ak tam má nejaký zápal, tak nech zbytočne netrpí. Ten poplatok za pohotovosť za to stojí 😉

anna5232
•
25. dec 2010

ak sa ti ukludni,skus jej stlacit prstom jamku za uskami.Ak ihned zareaguje placom,tak má zapalene uská.Drzim palce.

zucha
•
25. dec 2010

zjavne ju nieco boli. Ale tazko ti niekto povie, co to je. Moze to byt hlava, zub, ucho, oko,....naozaj cokolvek. Asi by som isla najprv k obvodnej, ta nech urobi aj krvne testy, ci nema nejaky zapal v tele, pozrie aj usi a vsetko co sa da a hadam sa jej podari diagnostikovat pricinu.

pink_lady
•
25. dec 2010

sup pohotovost 😲

andrea487
•
25. dec 2010

ja by som na tvojom mieste zasla k lekárovi,prípadne skusila dat nurofen pocas dna ci sa ukludní.. ale každopádne,sama ti nepovie čo jej je,takže skus zajst a uvidíš.

bobocka
•
25. dec 2010

ja by som uz davno zasla k doktorovi.ja som taka.radsej dam maleho hned prezriet ako sama doma diagnozy vymyslat.na tvojom mieste by som hned sla.mozu to byt zuby,uska..hocico.ale zjavne jej nieco je a ak sama nevies prist na to,co to je,tak pride na to lekar.

erikaka
•
26. dec 2010

Podobný problém u svojho drobčeka som riešila pred nedávnom. Inak veľmi kľudné dieťa začalo byť mrzuté slabo spinkalo a ten neustály plač... Tiež som si najprv myslela či mu náhodou najdú zúbky. Po tom čo ho vyšetrili na pohotovosti a nič nezistili dala dr. ešte vyšetriť moč. A tul bol problém. V moči sa objavil hnis a krv. Takže treba skúsiť okrem tých zúbkov aj moč.