Prepichovanie ušiek u lekárky verzus nastrelenie
Chcela by som sa poradit od skusenych mamiciek. Chcem dat dcere nausnice, ma 3 mesiace a neviem sa rozhodnut medzi tymito dvoma variantami. U lekarky sa mi to zda drasticke a niekde v zlatnictve riskantne, ale mozno sa mylim. Velmi pekne dakujem za rady 🙂
@alysea dobry den chcem Vas poprosit o kontakt kde ste davali nastrelovat nausnicky.Dakujem
Dcéram som dala nastreliť vo veku,kedy ich samé chceli cca 10r. a to som bola vtredy orl sestra a prepichla by som tie uška razdva.Síce som počula v buse také od cudzieho dievčatka...tetáááá,to je chlapček či dievčatko?lebo má ružovú čiapku,ale nemá náušničky😉
s odstupom času ...rozhodla by som sa rovnako,nič sme nezmeškali
Mne náušničky nastrelili, keď som mala 10 rokov. Sama som to chcela, pretože keďže som mala krátke vlásky, všetci si ma mýlili s chlapcom a to sa mi, samozrejme, nepáčilo ;) . So staršou dcérkou (3,5) sme boli nedávno, pretože som sa rozhodla, že tiež nechám na nej, či chce mať náušničky alebo nie. Asi pred mesiacom sme išli na nákupoch okolo zlatníctva a tam sa rozhodla, že náušničky chce, veď je to správna malá parádnica ;) . Boli sme vo veľkom zlatníctve na nastreľovanie. Pani ju posadila ju na stoličku, natrela jej obe ušká Detolom a prestrelila. Naozaj to bolo pár sekúnd, ani ju to nebolelo. Za mňa teda určite prestreliť!
Ja som dala dcere prepichnut u pediatricky ked mala 3 tyzdne,tak jasne,ze sa jej to trochu zapalilo,ale je to normalne a myslim,ze sa z toho robi vacsia drama ako je..ja som si prepuchla usi sama,obycajnou ihlou a zijem..nerobte vedu tam,kde nieje..🤦♀️
@natalia777 nezaplatili sa im uška není stým problém ďakujem ja mám 9 mesačnú dcérku

Prosim Vas, mna hlavne zaujima, ze ked niekto pyta rady ohladom cohokolvek - dat toto alebo takto, urobit tak alebo hentak... pytate sa tu na skusenosti. Ked tak citam tak je dost nazorov takych i onakych. Pomoze Vam to skutocne v rozhodnuti?? (Akoze ratate kolko z prispevkov je pre jednu moznost a kolko pre druhu a rozhodnete sa podla vacsiny?)
Pretoze ja sa tiez rozhodujem a absolutne mi tato diskusia nepomohla (ako vacsina diskusii na konovi..ehm)