icon

Prestrelujú bábätkám ušká hneď po pôrode v Leviciach?

zaneta88
7. nov 2012

lebo som čítala že bábätká necítia až tak bolesť

jajatko
•
7. nov 2012

v nemocnici neprestrelujú, ale prepichujú a ja osobne by som nedala prepichnuť v pôrodnici - hlavne v LV nie.. my doteraz nemáme prepichnuté ušká a nejak nám to nechýba, zrejme to budeme riešiť pre Vianocami, ale to sa musím odhodlať hlavne ja 🙂

nikolet_89
•
7. nov 2012

@zaneta88 ahoj ja som dala dcerke, sice v BA ale som rada, ze som tak spravila, lebo by som asi nedostala odvahu, a ja si myslim, ze tam urcite najdes niaku prijemnu pani, ktora ti to spravi...malinka ma nausnicky od svojho 4 dna a vobec ich neriesi, netaha, nesklbe, berie ich akoby sa s nimi narodila 🙂

silviamudronova
•
8. nov 2012

v LV to nerobia, alebo nám nebolo niečo také ponuknute. ja by som určite chcela aby to spravili hneď. mojej dcérke prepichovali v utorok ako dvojmesačnej. nebol žiadny problém plakala tak normálne ako inokedy a teraz jej dierky umývam repikom a natieram framykoinom. hovoria že treba to spraviť čo najskôr a dieťa si to nebude pamätať a ani chytať asi to je aj pravda. ja som prred zákrakom bola tiež vystresovaná ale teraz somrada že som to dala spraviť.

ivkarrbt
•
8. nov 2012

Ahojte aj ja som malej dala hned prpichnut uska ako 5dnovej ked sme odchadzali z nemocnici natierala som jej to a cistila repikom ale teraz uz je dobre a naozaj ich berie prirodzene 🙂 a najlepsie bolo ze ju zobrali a doniesli uz s nausnickami lebo neviem ako by som to inak zniesla. Aj to ze ked mala vecicky po bratovi a minimum vlaskou 😀 nikto si ju nemylil s chlapcom 😉

lowike
•
19. nov 2012

v LV na požiadanie prepichujú ušká - ale robín to tuším iba jedna sestra, tak musí mať vtedy službu ...

janalv
•
17. dec 2012

V LV pôrodnici prepichujú ušká na požiadanie, keď prinesieš naušničky vo flaštičke s liehom. Poplatok je 6,60€ a už ti donesú malinkú rovno aj s naušničkami. Ale my sme si dali prepichnúť ušká ako jednomesačné bábo u svojej pediatričky a som spokojná. Malá veľmi neplakala, dávam jej na to framikoin, občas jej ich prevliekam, aby sa jej nezrástli a na tretí deň to už vyzerá dobre.