icon

Problém s dvojročnou dcérou

leuskafojtova
1. mar 2014

ahoj netyka sa to mna ale kamaratky ma problem taky ze jej 2rocna dcera sa hrala a zrazu sa pozrela a do susky si pchala drevenu kocku 😒 a mna sa pytala ze co ma robit

Strana
z2
fidka79
Odpoveď bola odstránená
asimama
2. mar 2014

@juliana77 budes sa divit..ale dvojrocne dieta ti viac chape,ako si myslis.. 😉 vidim to..

asimama
2. mar 2014

@fidka79 ja neviem teda ake temy zaklada..ale vs.sex a bolest hlavy..ma to nieco do seba.. 😅 kazdy sme iny.. 😉

petkabrcka
2. mar 2014

Som psychologicka,tak sa zapajam.Deti v tomto veku toto robievaju, nie je to nic nenormalne. Robievaju to vtedy, ked im chybaju podnetne zazitky z okolia a potrebuju viac napleny vztah s rodicmi. Treba sa tvarit, ze ste nic nevideli (lebo dieta netusi co robi) a ukazat dietatu inu zaujimavu cinnost, najlepsie, ktoru moze robit s rodicmi (pozeranie knizky, hry a pod.) Ked bude dieta spokojne, naplnene podnetmi z okolia a laskou rodicov,tak to samo prestane robit.V ziadnom pripade nehovorit o sexualite,alebo karhat ju za to... 😉

juliana77
2. mar 2014

@asimama určite že chápe to čo je adekvátne jeho veku, ale preberať s ním sexualitu???
prečítaj si názor odborníčky v príspevku pod tvojím, v žiadnom prípade nehovoriť o sexualite.
@petkabrcka

Mám tri dospelé deti, jedno v puberte a ver že som toho videla viac ako ty. 😉 😉 😉

fidka79
Odpoveď bola odstránená
asimama
4. mar 2014

@fidka79 hm... 😒 kazdy sme niejaky..co k tomu dodat.. 😀

mirus3
17. apr 2014

Aha, teraz už vidím, že @leuskafojtova len založí nejakú pikantnú tému a viac sa nevyjadruje, len sa baví 😅 , ako si tu baby nadávajú a navzájom sa urážajú. Ona nemá o sebe udané žiadne informácie, tak jej dievčatá nerobte radosť a neosočujte sa, niekto si robí srandu, možno to ani nie je mamička, ale nejaký pubertiak/čka. 😒 Tému "lízanie" jej už admin pozastavil. Našťastie! 😀

Strana
z2