icon

Prvá noc u babinky. Kedy začať?

sischa
7. dec 2011

Ahojte maminky, asi skôr oslovím tie so staršími detičkami...jednoducho mám dilemu kedy by mohla moja malá ostať na noc u babky...má 16 mesiacov...ale je veľmi spoločenská, nikoho sa nebojí, všetkým máva...niekedy keď nemá náladu tak sa ku mne tisne ale inak je super spoločenské dieťa...určite raz budem potrebovať aby tam spinkala...a nechcem aby to bolo s plačom...tak či ju dať skôr alebo ak je taká bystrá či kľudne aj neskôr a zvládne to bez emocií...veľmi by som vám bola povďačná za skúsenosti...Andrea

Strana
z2
lensam
15. dec 2011

V 15. mesiacoch sme maleho nechali na 2 tyzdne u babky. My sme isli na dovolenku. Vsetci sme to v pohode zvladli. Aj stari rodicia, aj maly boli stastni a vsetko zvladali a aj my sme si oddychli. Posielali sme si stale smsky a fotky. A samozrejme uz aj pred tym sme ho u nich nechavali, ale vacsinou iba cez den.

tea333
17. dec 2011

Podla toho, ako myslis dat spat. ak ju uspis ty a odides, a v noci spinka, tak je to jedno 🙂
Ak ju ma uspavat babka, tak individualne. my sme u svokry 2 noci z tyzdna hocikedy, malinkeho uspava odkedy nie je dojceny, cize od 13 mes bezne. su na seba uplne zvyknuty.

miskax2
27. dec 2011

ja si myslim ze zalezi od vztahu medzi malou a babickou az je na nu zvyknuta a takisto na prostredie v ktorom ju chces nechat tak nevidim problem. vravis ze je velmi spolocenska a cudzich sa neboji a ak nieje na teba prilis upata a v noci spava dobre tak je to OK. moja mala tiez spala u babicky v podobnom veku a bolo to v pohhde. ak sa bojis ze by to jedna zo stran nezvladla skus najprv aby babicka prespala u vas .

lvka
27. dec 2011

My sme tym presli prave predvcerom prvykrat, maly mal tento mesiac rok...boli sme ale u svokrovcov aj my, akurat ze maly mal postielku u nich v spalni a svokra ho aj uspavala, zvladol to uplne v pohode, myslim ze pre mamicky je taketo "odlucenie" horsie ako pre deti 🙂))

lorrien
28. dec 2011

nasa mala bola prvy krat asi v 1 a pol roku na noc u mojej mamily a od vtedy niekedy ide "na prazdniny na jednu noc" k babke a vzdy to dopadne inak..niekedy je v pohode a inokedy sa v noci zobudi a pyta sa s placom domov ale vzdy to z babinou zvladnu 🙂

Strana
z2