Prvá vychádzka so 6 dňovým dieťaťom
Ahojte, vcera sme.boli orvy jrat u detskej a povedala ze ked bude viac ako 6 stupnov uz mozeme ist von. Mala ma 6 dni a cez 4 kila. Dnes je slniecko a okolo 10 stupnov. Myslite ze ju mozem zobrat na pol hodinku? Vcera spinkala ori otvorenom okne, aj dnes rano. Samozrejme oblecena
Áno, chod
Je úplne krásne vonku, chod, prospeje Vám to obom
Určite áno. Ja mám januárovú A otuzovala som postupne.najskor pri otvorenom okne spávala, potom polhodinka prechádzka,hodinka a potom to už išlo. Akurát odhadnúť oblečenie je celkom veda 😂 moja nemá rada teplo,no zo prvé razy sa mi stalo,že som netrafila a bola spotena
áno...ja som chodila za každého počasia - dve deti sa nerodili v januári, aj keď riadne chumelilo...Dieťa treba poriadne poobliekať a aspoň na tú hodinku sme vždy išli von...
@jajusa85 Lekarka povedala, ze ked bude viac ako 6 stupnov, tak mozete ist na prechadzku. Lekarka, ktora pozna jej stav, videla ju, vysetrila.
Vonku u vas je 10 stupov a ty sa pytas neznamych zien ci si myslime, ze mozes ist 🙂
V com sa ti situacia nezda, alebo nezapada do toho co povedala lekarka, alebo preco mas pochybnosti? A ked ti napiseme my ze mozes, tak pojdes a ked nie, tak nepojdes? Aj ked lekarka povedala inak ako povieme my?
tak záleží ako sa ty cítiš, či už zvládneš prechádzku. teraz máš ešte oslabenú imunitu po pôrode.
@jajusa85 vôbec to nie je skoro, ja som bola vonku hneď po návrate z pôrodnice ..teda na 4tý deň, chodili sme denne doobeda aj poobede
Treba len sledovať bábätko ..či mu nie je zima alebo teplo ..to zistíš vzadu na krku ..nikdy nie na ručičkách
Obliecť radšej menej a vziať deku do rezervy
@1aduliatko1 oslabená imunita po pôrode? To pocujem 1x
Práveže vonku svieti slnko, to jej prospeje viac ako sedieť doma
Veď maminy chodia aj peši dimov z pôrodnice
@jajusa85 s prvým dieťaťom som bola na prvej prechádzke hneď ako sme prišli z pôrodnice, vtedy sa ostávalo po pôrode v nemocnici 5 dni, takze na 6. deň som s ňou bola von, nepamätám si, žeby nám niekto hovoril o nejakej lehote, po ktorej sa “môže” ísť. Syn sa narodil v máji, v zahraničí, takze vo štvrtok sa narodil, v piatok sme prišli domov a v sobotu sme boli von. Dieťa teplo obleč, vonku kontroluj, či mu nie je moc teplo alebo zima a je to. Kým to tu vyriešiš aj slnko zájde, ochladí sa a bude po prechádzke
@pribinak ako kde svieti 🙂
nech si ide každý, kedy sa na to cíti...sama maminka vie, či chce ísť, či nie
@1aduliatko1 má uvedené Lozorno, tam určite svieti
@jajusa85 Tak to si na zaciatku nespomenula, ze v porodnici radili inak ako radi teraz detska lekarka ;) ja to nemyslim v zlom, ale prave preto, ze nemas skusenosti, tak never hocicomu co ti tu poradia. Aj v inych veciach tu velakrat poradia "hluposti". Ak detskej lekarke doverujes, tak sa riad tym co odporuca.
Ja som bola so syncekom vonku hned na druhy den ako sme prisli domov z porodnice.
Ja som bola doma zatvorená asi 3 týždne po pôrode, keďže mi vyvolávali pôrod, reálne som nebola vonku skoro mesiac. Tak keď som sa odvážila a vyšla von, som plakala od šťastia, pamätám si to dobre. Pri ďalšom dieťati som išla hneď na druhy deň po návrate von. Mala 5 dni
@jajusa85 he, u nas v porodnici, ze aj na druhy den kludne. 😂 Co ale nie kazda rodicka vladze,hned po prichode dom chodit na prechadzky.Ja mam tretie teraz,januarovu a isli sme von cca po tyzdni,ked presli najväčšie mrazy.Do poradne som s nou musela v minus 8,poobliekat a nic sa nestane.Horsie bolo mne chodit nezahojenej a nevyspatej🙂Dietatku nema vonku co ublizit ak veľmi nemrzne,nefuka apod.A presne-ak ti doktorka povie, ze kludne von tak chod von
Boli sme necelu pol hodinku, slniecko sme stihli 🙂 bolo to super obom nam do dobre padlo. Dakujem za rady dievcence 💗

jasné, že môže ísť na prechádzku aj na dlhšie ako polhodinku, dieťatku čerstvý vzduch a slniečko len a len prospeje
Samozrejme primerane oblečená ...nie príliš