icon

Regres v odplienkovaní dieťaťa

Včera o 19:23

Ahojte. Začínam už byť pomaly zúfalá. Malá je bez plienky cez deň od 19 mesiacov. Nebolo to cielene, že by sme to my tak chceli, sama sa rozhodla. Stiahla plienku, sadla na nočník, vycikala sa. Pár nehôd bolo ale v podstate za pár dní bola bez plienok aj na denný spánok. Doma si chodila na nočník sama podľa potreby, keď sme boli vonku tak sa vypýtala. Aj v kočíku, v aute, dokonca párkrát aj v noci ma zobudila, že jej treba cikať. Žiadne problémy. Keď povedala napr v obchode že cikať tak v pohode vydržala chvíľu kým sme sa dostali von. A potom prišiel zlom počas zimy. Prestala sa pýtať na nočník, prestala tam sama chodiť. Takmer stále si cvrkne do gatiek a keď vidím, že ma mokrý fľak tak ju pošlem cikať, občas (ale veľmi málo) ide sama keď zistí, že si už cvrkla. Inak ako keby jej to ani nevadilo, že je mokrá, hrá sa ďalej. Veľakrát vidím, že ma mokrý fľak na nohaviciach tak ju pošlem a ani sa nevyciká, že netreba. Nechápem čo sa stalo, nič sa doma nezmenilo. Nefungujú ani odmeny, denne ju niekoľkokrát prezliekam, čo nebolo ani keď mala 20 mesiacov. A to je už rok bez plienky. Vonku tiež, normálne sa hrá, zrazu vidím, že si cvrkla už. Skúsila som už nepovedať nič, nech sa sama uvedomí, ale vôbec to neriešila a hrala sa ďalej. Netuším, čo sa s ňou stalo a neviem čo robiť aby sa to vrátilo do normálu. Trvá to už dlho a som zúfalá z toho.

anonym_afca5d
Včera o 20:15

Je to len pri hre?