Režim 7 mesačného dieťaťa
Ahojte baby, viem,že je tu toho veľa, ale aj tak by ma zaujímalo aký denný režim majú vaše 7 mesačne bábätká, vrátane stravy, čo im varite, kaše ake, spánok atď...moja mi spí len po 30 minutovkach cez deň, čo sa týka stravy aké kaše dávate , skôr sa prikláňam k domácim ako k tým z obchodu, ak také dávate aké robíte ? Ďakujem za každý príspevok 😉
@dada7701 jasne chapem ze orientacne 😁
Len ja uz som niekedy tak stratena ze ani neviem kedy sa kojila kedy papala atd 😁
nie nie klasika 3,5% 🙂
Najprv slm robila kase z vody a ked si zvykla som po troske davala z mlieka 🙂 a odsledovala som si malu a je vpohode 🙂 keby sa mi podarilo do roka by som ju chcela odstavit tak potom tiez budem len 3,5% mlieko davT
@dada7701 Kaše nemusíš robiť s mliekom. Kľudne stavu voda. Kým nejedia kúsky tak som uvarila vločky vo vode a potom vo vysokom pohári na pivo pomixovala ponorným mixérom. A teda začali sme ovsenými vločkami. Teda ich miešam s vločkami z ryže natural.
Prosím ťa, nedávaj tak malému dieťaťu mlieko z obchodu. To sa má zavádzať do stravy až po roku a už vôbec nie ako náhrada za kojenie alebo UM. Má to byť len doplnok stravy. Ak vymeniť UM alebo kojenie za krabicove mlieko tak až v 2 rokoch.
@tulipanicek nemam sice uz nato odkaz ale ked najdem preposlem ti clanok kde sa pise ze absolutne sa nemusi davat UM namiesto kojenia 🙂 lebo dietatko by malo byt plne kojene do 6M a potom sa postupne prikrmuje a potom sa kludne moze zaradit klasicke mlieko...Pokracovacie Um je len marketingovy tah...

@dada7701 ahoj tak moja mala teraz nedavno 8M a sme natom nejak takto :
Vstava cca 6:00
Kym sa uplne prebudi este sa koji 🙂
Ranajky cca okolo 8 kedy ako : to robim bud ovsene vlocky s ovocim, alebo pomazem chlebik s masielkom a jej trham ;)
Tak ide spat okolo 8:30- 9 (kedy ako)
A potom ked sa zobudi tak bud ju trosku nakojim (podla toho ako dlho spala) a tak jej varim obed 🙂
Potom ide spat okolo 13tej a pospi max do 15:00
A potom bud ju dokrmujem este co zostalo z obedu alebo zas chlebik s masielkom 😁
Nemozem uplne dokonale popisat nas rezim lebo nejak ho ani nemame...staci ze mala pospi dlhsie/kratsie a uz je to rozhadzane 😁😁
A k kasiam 🙂 ja som si klasicke ovsene vlocky pomlela na “muku” a zalejem s mliekom zavarim pridam popuceny banan/jahody/ marhule alebo proste hocijake ovocie , trosku skorice a ghee masla 🙂
Robila som aj ryzovu ale nejak ma neoslovila 😁