Robia aj vám monitory dychu falošné poplachy?
Ahojte, mame 9 dňové bábatko a dnes mi začal ráno pípať monitor dychu, ked som išla k postielke, malá normalne spinkala a dýchala, este sa zamrvila ked zacal pipat. Nič jej nebolo. Robia to aj vám monitory dychu? baterky sme davali nove po prichode z nemocnice. Cize 4 dni su nove. Diky za skusenosti.
@sisi2212 ak to nemate nove, treba to dat nakalibrovat. Pozriet matrac a porovnat ho s odporucanym matracom v navode k zariadeniu. Taktiez jeho poloha - ak dietatko nie je na spravnom mieste, odplazi sa alebo ho ty plozis nespavne, nemusi dostatocne zachytit dych dietata. A do uvahy moze prist aj samotny problem s dychanim - pipanie mohlo kludne dieta "nastartovat" aby zacalo dychat. Takze moznosti je viac.
@sisi2212 tiez sa mi to 1x stalo pri dcere. Bola zabalena v perinke, hlboko spala a nevedela som ju najskor prebrat. Takze stres bol velky. Po chvili sa mi zobudila.
@sisi2212 ak to nemate nove, treba to dat nakalibrovat. Pozriet matrac a porovnat ho s odporucanym matracom v navode k zariadeniu. Taktiez jeho poloha - ak dietatko nie je na spravnom mieste, odplazi sa alebo ho ty plozis nespavne, nemusi dostatocne zachytit dych dietata. A do uvahy moze prist aj samotny problem s dychanim - pipanie mohlo kludne dieta "nastartovat" aby zacalo dychat. Takze moznosti je viac.
@katarinaba nemame novy a kde sa monitor kalibruje?
@katarinaba nemame novy a kde sa monitor kalibruje?
@sisi2212 podla znacky si najdes servis kde to skontroluju a nastavia. Google pomoze.
@anonym_ce1d39 aj ona je v hniezde a este v perinke
@sisi2212 ani sa necudujem, ze mas falosny poplach. Proste tam mas vela vrstiev.
Veľa vrstiev. U nás bol pár krát poplach keď sa premiestnili k hrane postieľky. Ale to už bolo neskôr.
Aj nám sa to stali keď už bol väčší a odoslal sa niekde na kraj. Ty tam máš ale veľa vrstiev, aj preto ti môže zle reagovat
@anonym_ce1d39 aj ona je v hniezde a este v perinke
@sisi2212 Hniezdo zruš, do postieľky nepatrí, Monitor bežne hlási planý poplach Oveľa lepšia, praktickejšia, použiteľná aj vo vajíčku a kočíku je Owlet ponožka
Nebol to falošný poplach ale monitor nevedel zachytiť dýchanie cez toľko vrstiev. Pozri si ako má byť umiestnený.

Nám sa stalo že babo sa skotíalo dolu a spalo mimo monitor a ten začal pískať