Ročné dieťa zjedlo čokoládu
Ahojte. Strasne mi je blbo kedze som nedavala pozor a dcera jedla cokoladu tak dala aj malému. Citim sa hrozne. Riadim sa podla Co jedia zdrave deti a trz toto. Malá dostala cokoladu na sviatok tak sem tam kusok dostane ale maly este nemal a trz toto je mi strasne z toho 😔
uz s tym nic neurobis...proste sa stalo, tak sa s tym zmier...a nabuduce deti straz viac, aby sa to nezopakovalo...je zbytocne to riesit, ked sa to neda zmenit...zabit ho to nazbije a nabuduce si das pozor...
Este ze sa riadis tym co jedia zdrave deti a dcere das tu cokoladu 😁😁 Inak toto musi byt podla mna nejaky provokacny nezmysel lebo jedna zena nemoze byt hadam tak hlupa 🤦♀️
@nini1010 ano podla CJZD ale hlavne pre tie mensie. Mala ma 6 rokov takze sem tam aj to celu nezje 🙂
Moje dieta mi v cca roku zjedlo slaninu z burgra, ked som odisla do kuchyne. Prezil. Ma 2 a 4 mesiace 🙂
Píšeš to akoby vypila savo. Volaktore by ste to s tou zdravou výživou nemali toľko preháňať lebo vam z toho ubúdajú mozgové bunky.
Aj moj maly ma rok,som pri nom ovela benevolentnejsia ako pri dcere,uz ochutnal aj cokoladu,aj keks cely zjedol,aj zo zmrsku mu daval lizat ked mam ja a naozaj naozaj mu nic nie je.
Počkať veď čokoláda nie je jed či ? ...no bože tak trošku čokolády si dali .. pokiaľ sa neudusili tak sa nič nedeje
@thoughtfulweirdo
@malinovka333 a keby aj pár mesačné, podľa mňa ju maximálne olizalo, neviem môj má síce dva, tiež neje čokoládu, ale v "pár mesiacoch" by tu kocku nevedel snáď ani prehltnúť, a môj ani pohrýzť ( prvý zub mal až v roku). Je to vymyslené, niekto sa nudí.
@maggie1978 Vymyslené to síce môže byť, ale pármesačné môže byť aj 4 mesačne, také už jedia prikrmy a ja som napríklad nikdy nemixovala, normálne mi dasnami pomlela všetko 😅 a nejaky menší kúsok mu do hrdla môže so slinkami prejsť. Každopádne som z príspevku pochopila, že to je ešte malinké dieťa a preto je z toho autorka nešťastná- či už naozaj alebo len imaginárne 🤷
@thoughtfulweirdo neskôr som sa dočítala,že má rok to dieťa. Áno chápem , ale ak by sa to aj stalo, tak dieťatku to určite neublíži. A písať na MK s takýmto dotazom, ako nech sa nikto nehnevá 🙉 Keby zjedla kamienok,alebo niečo podobné, tak vtedy stresujem aj ja.
@maggie1978 To, že má rok, som akosi prehliadla 😄 to mu ozaj kus čokolády neuškodí. Ale tak, každý sme nejaký 🤷
Ja ta chapem. Z tychto ironickych komentarov si nic nerob. Z jedneho kuska sa mu nic nestane, nemusis panikarit.
Za to ze vy deckam davate sajrajt ja nemozem ... ja sa snazim aby sa deti zdravo stravovali a nie jedli žbrndy ... mala jedla coko z BIO obchodu
Bio obchod moze byt .. je tam aj to co nenapisu na obal :D
Vsade vsade a este raz vsade mas niecooo tak nerobi ze bio :D
Tak niekto ma mozno sajrat na tanieri, ale horsie su na tom ti, co ho maju v hlave, hoci su ciste bio🙈
Baby, ja som dnes dala dcére párok, bude to poľahčujúca okolnosť ak sa sama prihlásim na políciu alebo počkať kým podá na mna trestne oznámenie? Ale ten parok obsahoval 93% mäsa, dúfam že vyviaznem s podmienkou 🙏
Inak nechápem autorku že toto rieši, ak dieťa papa vyvážene a zdravo, kúsok čokolády nemôže ublížiť. Ale zakladať pre to temu🤦♀️
Sajrajt si zrala kedysi aj ty, ale to ti z tej sprostej hlavy asi vyletelo...
@ahoj0 obehni 7-krat dom a zobni si travu, ale nie taku, co rastie hned pri ceste, nech je viac bio😀 a este mozes v zuboch aj detom doniest😀

Neboj, nic sa mu nestane, nabuduce si uz das lepsi pozor 🙂