Rozladený režim 9 mesačného bábätka
Ahojte mamicky. Mam 9 mesacnu dcerku. Od 3 tyzdnov je nekojena (nebolo mi dopriate) takze si lahko zvykla prespavat celu noc. V 7 mesiacoch bezne spala aj 12 hodin (19-7). Posledne dva tyzdne sa to ale cele zvrtlo...Vecer mi ledva ledva zaspi cca okolo 8smej a medzi 4tou 5tou je uz hore a tralala mama pod sa hrat. Som z toho uz zufala cez den je viac podrazdena. Doobeda spi max 40 minut a aj to je problem zaspat. Poobede ako tak zaspi a taha 2-2.5 hodiny.(13-00 - 15.30)
Prosim vas mamicky zlate stretli ste sa s niecim takym??
Posledne tyzdne prechadza aj dost vyvinovymi zmena.. Zacala riadne stvornozkovat a pred tyzdnom sa nam postavila...Zubky neviem ci to mozu byt lebo mam uz 2 mesiace pocit ze jej lezu 😊.
Som z toho zufala lebo takto som aj ja velmi vycerpana co mi sice neprekaza lebo viem ze si tym musi kazda mama prejst ale unava mi niekedy nedovoluje sa jej mozno az tak venovat akoby som chcela 😣
Dakujem za vsetky nazory
Robil to moj maly...preslo to asi za mesiac a robil to prave v odobi, ked sa staval, lozil...som mala pocit,ze stvornozkuje aj v spanku..upravilo sa to same.
tak skus nedavat spat doobeda a poobede len na tie 2-2,5 hodky max a uvidis, ci to nepomoze...
Inak, mne sa takto tiez maly budieval, ze o piatej a tak. Ja som ho prelozila k nam do postele, ale som spala, ziadne hranie sa. On sa pohral (niekedy aj hodinu) a ked videl, ze mama spi, tak zaspal.
Ahojte dakujem za rady..mala uz viac spi len poobede za tychto par dni vacsinou rano medzi 7 a 8 sa vypyta ale to spi tak pol hodku..a poobede niekedy len hodinu...snad sa to rychlo upravi..ako teraz nie ze si budete o mne mysliet ze sak som mama tak sa mam spamatat..ale z nicoho nic sa prisposobit takejto zmene nie je pre kazdeho jednoduche a ja sa velmi bojim aby som kvoli tomu nieco nezanedbala niekedy som uz nervozna a nechcem byt pri nej lebo viem ze to citi a potom je aj ona a to neni dobre....

@ivkada Ako si sama napísala - prechádza vývinovými zmenami - moje deti prespali celú noc cca od 5.mesiaca a tiež postupne okolo toho 10.mesiaca síce spávať chodili večer rovnako ale budili sa skôr - už okolo 6.....Začni si zvykať na to, že doobedný spánok zruší úplne a už bude spinkávať len poobede - niekedy dlhšie, niekedy kratšie....A podľa môjho názoru to už budú pravdepodobne tie zúbky. Držím prsty 😉