Spanie v kočíku namiesto v postieľke.
Maminy, lutovali ste niekedy, ze Vam dieta cez den spi v kociku a nie v postielke?
Dakujem
Nie, ale ľutujem, že môj(14 mesačný) nikdy nevie zaspať v kočíku a musím vždy ísť domov. Aj keď...teraz je to jedno
Maly spaval vacsinou cez den v kociku.ked bol vacsi naucil sa za par dni spat v postielke
@lenuliatko84 cca v akom veku?
Nie spals vylucbe v kociku, cez den v postielke ked sme nemali uz kocik
ja som mala šťastie, že bolo jedno kde zaspí či to bolo vonku v kočiari alebo v postielke, no keď si tak zaspomínam, tak lepšie to šlo v kočiari vonku. rýchlejšie mi tam zaspinkal
@misickaa4 moja spavala do pol roka len v kočíku a vonku, vnútri ani za nič a tým ze je októbrová, spala celú zimu na vonku, či snežilo, pršalo, no stále! Potom sa to v tom polroku zlomilo a odvtedy iba v postieľke, sťahovali sme sa vtedy na byt a bolo to aj pre mňa lepšie, kým spala, ja som si porobila co bolo treba, navarila a potom sme šli von sa prejsť!
@misickaa4 nasa starsia nikdy nespala v kociku, ak ten stal. Cize ak zaspala vkociku, tak sme museli s nou chodit. Ak sme kocik na chvilocku zastavili, hned sa zobudila. Nikdy sa nenaucila spat v kociku, nikdy. Mladsia ta zasa vyspala na zahrade v kociku aj dve hodiny.Deti su rozne.
Ja som si dcerku naschval naucila na spanok v kociku, lebo som rada vonku, tak hadam jej to vydrzi, zatial ma len 5m a kazdy denny spanok v kociku na dvore, mozno nevyhoda trocha, ze starsie dieta zas spi vylucne iba vnutri :D ak clovek byva v byte, moze to byt nevyhoda, ak je napriklad chory. Ale ak ma balkon, idealne loggiu, tak moze byt, aspon dieta nepocuje hluk, ked sa napriklad mixuje, vysava, alebo druhe dieta vrieska 🙂 ale ak ma clovek dom aj s prekrytou terasou, tak je spanie v kociku podla mna vyhoda. Hoci nevyhoda moze byt smrad zo susednych kominov v zime, pripadne stekanie psov, alebo ked Vam vedla zacnu stavat dom a bude kopa hluku a prachu..
@misickaa4 no tak sú rozne deti, moj druhý syn spával do pol roka v postieľke pekne, no potom sme sa sťahovali do zahraničia a asi to bol šok pre neho, nechcel mi tam spávať v postieľke ani za svet, spal cez den len v kočíku, áno, bolo to otravné a hlavne musela som ho uspávať tak, že som ho vozila a spal aj tak len pol hodiny doobeda a pol hodiny poobede, ked mal rok prestal mi spať cez den úplne, ked mal 3 roky a išiel do školky, tak začal zase po obede spať síce už v posteli, ale musela som tam byť s ním, inak nezaspal, inak prvý a tretí syn spali pekne či v postieľke či v koči či v aute, im to bolo jedno a spali dlho a bez uspávania, len ten druhý bol taký nespavec
@bluka2 casom budes za to vdacny, ver mi 🙂
@misickaa4 tak v noci mam dieta naucene spat v postielke. Nevidim dovod, preco by som ju ucila cez den spat v postielke, ved nebude vecne spat cez obed, mozno do 5r. Ale samozrejme ako komu vyhovuje, ak niekto chce, aby neskor spalo v postielke cez den, tak urcite neucit na kocik, ucit rovno na postielku
@misickaa4 dcera to mala Tak isto a v urcitom Momente tusim ked sme boli niekde mimo domova tak zacala spat v postielke ani si nepamatam kedy. Tieto veci je dobre v lete skusat, aspon starsia dcera teda byvala z tepla unavena tak sa dobre zaspavalo. Maleho zatial neriesim, ked Uz sa nezmesti do kocika Tak snad niekde zaspi, vsak nezomrie od unavy,naco by som sa bad niecim zamyslala co bude o 3 mesiace
Moj rocny spinka cez den iba v kociku a ked skusam v izbe dat ho sponkat tak neuspesne. Jedine ze na pol hodinky zadriemka. Rada kocikujem, ale nevyhoda je, ze ked sa robia hlucne orace na dvore tak mi vnutri nezaspi. Prave aj teraz sa o to pokusam 😊 uz sa mu stikuta. Neviem ci sa podari aby si dal slofika v izbe. Ak nie, tak pojdeme na terasu ale aj tak bude velky hluk z druhej strany. Verim ze si raz zvykne. Vecer zaspi v izbe sam, ale cez den zatial nie. Ked bol mensi tak nemal spanky a preto som jo stale kocikovala. Aspon bol chvilu tisko alebo aspon na chvilu zaspal. Uvidime ako to pojde 😊
Kazde dietatko je ine. Zase dcerku som pohojdala ci na rukach alebo v kociku a nebol problem uspst ju. Do roka som ju ale davala z narucia skorsie a skorsie do postielky az kym sa nenaucila ze ked ju dam aj v bdelom stave do postielky a uz len pusinka na licko a pekne zaspala. Ale syncrk je tauky, jeho som nehojdala bujaka 😉 takze od dietatka to zavisi.
Normálne ho odučíš tak, že ho dáš do postieľky a nie do kočíka. Tak isto ako som ja bola s malou bez cumla keď vypadol z balkóna. Proste cumel nebol a basta 😂

😁😁 ach co by som dala zato aby zaspala v kociari 😁 vnom zaspi IBA ked sme vonku inak ani nahodou 😁