icon

Spanie v posteli s novorodencom

8. jan 2022

Ahojte, tie čo spíte/ spali ste s novorodencami v posteli, dodržiavali ste nejaké bezpečnostné opatrenia ? Napríklad perinu ste normálne používali? Pripadne čomu sa vyvarovať?

Strana
z2
zuzudrnda
Autor odpoveď zmazal
svetadielko
8. jan 2022

@kate_cs no teda ja som skúsila a to bolo prvý a poslednýkrát. Bola som z toho ráno ešte viac unavená, ako keď som ku nej vstávala každú hodinu na kojenie, čo som sa bála, že ju priľahnem alebo čo.

denisah6
Autor odpoveď zmazal
tin331
10. jan 2022

Úprimne som nič extra nedodržala - mladšia dcérka spala na mne - strašia dcérka mala vtedy 16’m a spala s nami, konkrétne vedľa mna. Ja som spala tak, že mladšia bola akoby na klokanke a neskôr som ju dala do hniezda. Spali sme mladšia dcérka, ja, staršia dcérka a manžel. Ešte sa medzi nami splietal náš psík 🙈 malú som kojila v spánku a tým, že som cítila jej minimálne mrvenie - ponúkla som kojenie a tým pádom mi od cca 2m spala celu noc 🙂

sona_i
2. feb 2022

Syn spi od narodenia s nami v posteli (teraz ma 3,5r), normalne spi medzi nami. Ja osobne si to neviem vynachvalit. Ked bol miminko, akurat sme na nejaky cas vymenili klasicke vankuse za take mensie, (vzniklo viac priestoru a prislo mi to lepsie z bezpecnostneho hladiska) periny ostali a maly mal svoju detsku perinku. Inak sa ani nic take. Prilahnutia som sa bala zbytocne. Zobudila som sa na kazdy zvuk a pohyb, ale praveze sa mi spalo ovela lepsie a pokojnejsie ked bol pri mne.

Strana
z2