Spánkova regresia v 3-4 mesiaci, zažili ste to pri svojich deťoch?
Mamicky zazili ste to pri svojich detoch? Kolko to trva?
@quixinecka a pokazil sa spanok aj cez den? Cize to preslo samo od seba?
@mirka969 kojis?Moja bola hore aj 10x za noc az do asi 2r ked som ju ptm odstavila.Ale to je asi o dietati,ze je taky typ co sa bude budit,ze to ani nieje o regresii,z mojej skisenoati.Lebo tiez mam teraz dvojicky,kt su na flaske a tiez 3x sa zobudia na mlieko a ptm jedna z nich je aj hodinu v noci hire ,co nevie zaspat,ja skor cakam kedy bude mat 2r co to konecne prejde a preapia cely noc
@ktochytavzite nekojim praveze a doteraz spal ukazkovo a ako sme presli do 3ho mesiaca tak spanok hroza preto si myslim ze je to spankova regresia
@mirka969 ano aj denný spánok sa pokazil spinkaval 2h doobedu 2h poobede a potom ešte v kočíku... Potom zacal spinkať 2x po polhodiny a v kociku by bol spal aj tri hodiny a teraz po novom spinka doobedu 2,5hod a potom poobede nie a nie spinkať... Aj včera spinkal do dvanástej(skoro 3h) potom už ani za svet a to si dávam pozor ukladam ho po hodinke hodinke a pol ako sa zobudí aby nebol už veľmi unavený išli sme vonku a v kociku zaspal po 50min na 30min čiže od 12:00 spinkal pol hodinu... A večer od pol 7dmej do pol10tej sme si s ním nevedeli dat rady... A to zaspáva pekné vždy okolo ôsmej...
@quixinecka a kolko ma teraz???
@mirka969 4mesiace aj týždeň bude v utorok
u nas od 4m z normalnych niekolkohodinovych dennych spankov boli zrazu 30-minutove. trvalo to az do roka, ked presiel na 1 spanok :-/ v noci spal dobre, budil sa na mlieko, ale len 1-2x.
@quixinecka a zacalo to v 3mesiacoch a stale to trva? 🤦♂️🤦♂️🤦♂️
@mirka969 veru vravím teraz cca posledný mesiac je to pre mňa lepšie že vstáva v noci tých 4-5x ( pre niektoré mamičky by to bolo nepredstaviteľné zlé) ale v utorok sa ideme očkovať a to zvyknu hovoriť že sa pokazí spánok 😔 ale presne od troch mesiacov do cca 4m. V noci každú hodinu hore... Vy ako spinkate?
@quixinecka no vnoci sa budi 2x ked zaspi skor ako vcera tak sa zobudil 3x. Doobeda maval v kociku 2hodinovy spanok a poobede 2x30 minut no dnes uz ani doobeda v kociku nespal vrieskal ako blazon. Ja uz nechapem co je s nim doteraz sme nemali ziadny problem
Mohol by mi niekto poradiť ako uspať vreštiace dieťa? Má 4,5 mesiaca. Druhý deň večer už uspavame v kocari vonku.
@mirka969 ahoj ako dlho vám to trvalo? . Mame momentálne t3n istý problem
@quixinecka vám to prešlo?
@m_o_n_c_a_k ahoj neviem teraz čo konkrétne.. už je to staršia diskusia, ale v podstate sa malý priemerne 4-5x budil stale pokým som ho v roku a pol nedostavila 😊
@quixinecka jaaj no my sme na UM. Tak neviem. Ako nás je hlados ale mal aj noci keď spával aj 3h vkuse. Teraz pospi tak 3h a budí sa miesto 2x, tak 3x.

@mirka969 ano presne ako mal tri mesiace v noci hore kazdu hodinu cize tak 8x za noc... trvalo to mesiac aj tyzden teraz je hore kazde dve hodiny tak 5x za noc