icon

Spánok a obrátený režim 9 mesačnej dcéry

skoricaxx
1. jan 2013

Ahoj
malá krásne spinkávala cez den 2 krát a v noci síce zaspinkávala trošku neskôr okolo 21 až 22, ale teraz sa behom 3troch dní akoby celkom obrátila ráno síce vstane na 2.5hodky potom spánok prerušovaný niakymi polhodkami ale najaktivnejsia je v noci od cca21.00 úsmev na tvári a haha chichi a tak do 02hod ráno
aj ked som zhasla pozastierala a lahla si k nej a bola potichu tak dve hodky pri mne sa len stavala a žderila a cez den ked som sa snažila ju uputať hrou aby bola hore tak len plač a mraučanie dokial sa opat neuložila

dedenini
1. jan 2013

@skoricaxx nemoze to byt zubkami? no stava sa aj ze detickam sa obcas meni rezim.. napr. mam kamaratku co jej malinky okolo polroka az do 9-10 mesiacov spal celu noc... a nakonec z nicoho nic, cez noc sa budi do teraz co ma skoro 2 roky, aj tri krat na caj...

mimikas
1. jan 2013

@skoricaxx mozu jej ist zuby alebo ma separacnu uzkost, napriklad moj maly spaval do 10 mesiaca celu noc a teraz spi len ked sme pri nom a v nasej posteli, v noci sa budi a hlada nas ci sme tam, najhorsie to je ked mu idu zuby vtedy je cely rozhadzany. Snaz sa ju nedavat cez den viac spat ako bola zvyknuta a vecer sa ju snaz ukludnit uz o siestej aby bola kludna ked pojdete spat. A skus ju zakazdym ked sa postavi v postielke dat lahnut vedla seba a spievaj jej, hladkaj ju. U nas to zabera, ja maleho musim drzat dole aby zaspal 😀

skoricaxx
autor
7. jan 2013

Diky za tipy - uz sme v normálnom režime.
No lahla som si snou zadebnila a ticho lezala ona samoška sa v mojej posteli stavala a všetko možne... no prvý den to trvalo 2 a pol hodky, druhý a tretí hodku teraz pekne do pol hodky spinká.

@dedenini
@mimikas