icon

Spánok a zaspávanie

zuzana7891
21. jún 2016

Ahojte,vela som precitala prispevkov ako naucit dieta spat v postielke same atd...Nas spi v postely ktoru mam prirazenu o svoju a nemam problem ho nakojit a tak,ani mi nevadi ze musim byt pri nom ked zaspava.Ale...cakam dalsie babo a obavame sa s manzelom ako to bude ked budem v porodnici tych par dni...ide o to ze maly pri uspavani nechce nikoho iba mna.Skusali sme vselico,ale vzdy velky rev kym niesom s nim ja.Hlavne ma zvyk s mojimi vlasmi si stekli usko a tak zaspinka.Ale to tiez iba moje,babka nezabrala a ocino vlasy nema 😆 A plysaky od seba odhadzuje 😣 Fakt sa bojime toho ze co bude ked ja budem mimo 😕

glorikarebeka
21. jún 2016

ahoj,cim skor zacnes s uspavanim maleho so svojim manzelom tym to bude lepsie,skuste ist do postele vsetci a pripravuj maleho na surodenca uz teraz.Neviem kolko ma maly,ale ked kojis tak je asi maly a aj s kojenim aspon ja by som skoncila lebo potom to bude asi este horsie.A neboj zvladli to aj druhe deti,zvladne to aj tvoj maly....a najlepsie by bolo keby mal svoju izbicku

zuzana7891
autor
21. jún 2016

@glorikarebeka No ved totok je problem,ze tato moze iba ked ma volno co je asi 2 krat max 3krat do tyzdna,je kuchar takze robi do noci.Ale ked je doma snazi sa,nemozem mu upriet.Maly ale stale reve ko tur.Syn ma teraz 16 mesiacov a termin mam v novembri tak dovtedy dufam na nieco prideme 😢 A drobec sa rad koji to ho ukludnuje hlavne v noci,vie ze som tam a je spokojny.Snazim sa ho odstavovat pomaly ale flasu s mliekom tak max.cez den.V noci place a nechce ju vobec.

michaela4_4
21. jún 2016

@zuzana7891 treba cim skor ho nato pripravovat aby si zvykol ze stale pri nom nebudes. Neboj deti si velmi rychlo zvykaju a tak by som sa nebala

glorikarebeka
21. jún 2016

tak zapoj babku ak mas blizko a spolu zaspavajte a do novembra daleko alebo nech manzel zoberie pred terminom dovolenku a vtedy skusat,tak drzim palce....je fakt,ze syncek je maly maly.A skust aj cez obed aby zaspaval sam.Moja starsia bola tiez zvyknuta so mnou,ale zacala som ju ucit sice bol 3 dni plac,ale vydrzala som to a druha zaspava sama nechodila som s nou spavat od batolata,proste sa nedalo a zvykla si,ale ona ma ani nepotrebovala ani neplakala a doteraz zaspava sama a je to super,mala som to robit aj pri prvej,ale proste som bola s nou a zvykla si.