icon

Spánok novorodenca v nemocnici

schwarzbacherova
1. okt 2022

Baby ako vám spavali deti v nemocnici?mne strašne málo a to o kojeni ani nehovorím hrúza....spala som asi 3hodiny dokopy aj to len bdela

barbora0308
•
Autor odpoveď zmazal
•
cyberk
•
1. okt 2022

ja som mala malo mlieka, na treti den sme zacali prikrmovat UM a spinkala konecne krasne.. a aj ja :D

nikayla
•
1. okt 2022

Pozerám, že si z KNM, tak si v CA? Mne tam spali obe deti celé noci. A aj ja 😁

ls56
•
1. okt 2022

Este sa ti len narodila😀 cely mesiac bude taky. Minimalne. Zapoj co najviac do starostlivosti ocka,babky,kto moze nech pomoze. Doma to nebude o nic lepsie,tak nech si oddychnes trosku aj ty. Neboj zvladnes to, aj s deficitom spanku. Moja mala zo zaciatku vymenenu noc a den a to bol zahul😀

schwarzbacherova
autor
•
1. okt 2022

@nikayla v Žiline

kapanek1
•
1. okt 2022

Ked pridete domov vsetko sa zmeni. V nemocnici same vizity, vysetrenia, nic svoje ...

nadazdi
•
1. okt 2022

@schwarzbacherova tiež som rodila v Žiline a pri mojich deťoch sa len striedali sestričky, lebo zjapali na celé oddelenie, fakt tam chodili na striedačku, skúšali úplne všetko.. v noci mi jednu aj druhu vzala sestrička na nočnej do kočíka a hojdala, že nech si pospím 😅 ale bola som obidvakrat na nadstandarde

surama
•
1. okt 2022

@schwarzbacherova U mna to bolo rovnako ako u teba. Maly prereval noci..boli sme tam tyzden. Vravela som, ze je hladny, ale vzdy ma len odpinkli, ze ide zo zasob a bla bla... Doma som mu dala UM, dieta mi krasne spalo, ja som sa ukludnilo a hned sa mi aj mlieko spustilo 🙂

ankare
•
1. okt 2022

@schwarzbacherova mne chlapci v pôrodnici vôbec nespali a sú to nespavci dosiaľ. Ale neboj, verím,že Tvoja dcérka sa upokojí doma. Držím palce!

althejka
•
1. okt 2022

@surama presne ako ja.stale som chodila ze mu treba jest a nieeee netreba. Ja po kyrete stale nalacno a na transfuzke. Az ked mu sli nabrat krv a nesla schytal zltacku, tak mi prisla jedna nadhera oznamit ze on je hladny a co nepoviem. Tak som jej velmi pekne ako kvazi kolegyna z detskej nemocnice odpovedala ze by ma musel niekto pocuvat od nich. Odkedy sa prikrmil, nebolo spokojnejsiejo babatka. Strasne ma to hnevalo. A mrzelo

beata_k
•
1. okt 2022

@schwarzbacherova Bud je hladny alebo chce spat s mamou. Som skor za to, ze je hladny.
Daj mu UM. Neboj dojcenie sa rozbehne 😉

surama
•
1. okt 2022

@althejka Aj u nas tak :( Moj samozrejme chytil zltacku...to ze okrem smolky tyzden nekakal nikoho nezaujimalo....Dali ho pod modre svetlo a este mna zdrbali, ze vkuse reve, ze ma tam byt cely den...a im vravim, ze prikladam ho, ale stale je hladny..no des. Doma jak dostal poriadne najest, tak bol klud 🙂 Kebyze mam ist este raz rodit, tak kym sa mi rozbehne mlieko, tak bez pytania by som mu dala UM.

sasanka605
•
1. okt 2022

Na houby. Ja som normalne dala sestričkam, inak by som nespala asi vobec. Mlieko tiez nic, pri druhej som sa uz netoto a dokrmovali. Doma sa to spravilo, síce pomaly ale do dvoch týždňov bolo dobre.

mogaa
•
1. okt 2022

nuž ono to nie je ani tak prostredím ako dieťaťom....lebo sama zistíš že dieťa ti zaspí aj pri hluku áut v meste, v obchode, všade....práveže tam kde je rušnejšie môže spať lepšie ako v tichu.....

schwarzbacherova
autor
•
1. okt 2022

@mogaa už nech sme doma vo svojom prostredí

nerya
•
1. okt 2022

Skoro celu noc 😀 ale to asi po tom mojom oblbovaku, potom doma sa už párkrát zobudil a samozrejme nespal, bojovali sme s kojenim, skúšali dávať pohárikom, prebalovali, no hrôza 🤣

bluemoon24
•
1. okt 2022

@schwarzbacherova muj spal jen na me a ja jsem se bala, ze mi spadne (prvorodicka) takze jsem nespala skoro vubec. Jasne ze byl hladny. Kdybych sla nekdy znova rodit, tak si beru svoje UM.

mogaa
•
1. okt 2022

@schwarzbacherova ono aby si nebola prekvapená....suseda sa doma nevyspala prvé 4mesiace, dieťa jej v noci nechcelo spávať, noc čo noc ho vozila po meste aby zaspalo......v aute spalo, prišli domov a oči otvorené a vreskot na celý panelák....a to mala doma ešte staršiu prváčku, takže s tou býval doma v noci muž a ona s mladšou sa vozila noc čo noc po meste v aute.....inak by sa nikto nevyspal.....prešlo to po 4mesiacoch😉naša okolo pol roka bývala tiež hore od cca 20:00 až do pol druhej ráno, nepomáhalo nič, ani posunúť spánok ani posunúť kŕmenie či kúpanie....ale sú aj deti čo od narodenia prespia celú noc, rovnako aj také čo sú hore každú hodinu-dve....

althejka
•
1. okt 2022

@surama ano mamina mi doniesla termosky a nadavkovane mlieko a davala som normalne po kojeni este doťuk. Pribral zltacka lepsia a ja lepsie vysledky sup domov. Tam sa rozbehlo vsetko a bol pokoj

paulita
•
1. okt 2022

@surama Ja som rodila vo Zvolene a tiež som nemala mlieko prvé 3 dni, prikladala som, ale keď som povedala sestričkám, že nemám ešte mlieko, hneď mi dali bez rečí prvé mliečko Nutrilon v malej fľaštičke + k tomu čistá fľaška s cumlíkom. Boli úžasné a patrí im veľká vďaka. Doma sa mi mlieko rychlo rozbehlo a kojila som 1,5 r. Maličká v pôrodnici pekne spala a ja som pri nej oddychovala 🙂, sem - tam som ju povozila po chodbe v postieľke na kolieskach

thoughtfulweirdo
•
1. okt 2022

Nespali ani jedno 🤭 s dcérou som za všetky 4 dni spala dokopy 4 hodiny, so synom za 72 hodín asi 5, takže malé zlepšenie 😄 dcéra doma potom spala lepšie, syn nespal dokopy nič prvé 4 mesiace, potom sa to trošku zlepšilo.

surama
•
1. okt 2022

@paulita To si mala velke stastie ❤️ Myslim si, ze aj moj pobyt v nemocnici by bol uplne iny, kebyze sa maly poriadne napapa.

amelie2017
•
1. okt 2022

Dcera nespala, len na mne. Aj to som musela mat postel hore, v polosede. Pozasivana cela, vsetko ma bolelo. Dalsie 2 roky spala len nalepena na mne alebo na muzovi.
Syn, ako som ho polozila do toho vozika, zaspal. A spal. A spal. A spal. Prebalila som ho, nech sa zobudi a on spal. Prezliekla, spal. Snazili sme sa ho zobudit ako sa len dalo, spal. Striekackou sme mu davali odsate kolostrum, spal. Budil sa cca kazdych 7 hodin, pokukal, potiahol z cici a spal. A tak aj doma. Dala som do postielky, spal. Polozila na gauc, spal..do 5 mesiacov..potom zacal kolotoc chorob a len reval. Ale aj teraz (bude mat 15 mesiacov) zaspi aj na hojdacom konikovi. Ale ked je chory, len na rukach a rev.