icon

Spánok ročného chlapca a zvláštny zvyk pri zaspávaní

majka9094
21. okt 2020

Ahojte zienky stretol sa tu niekto s takou vecou ze dieťa pri zaspávaní si v kuse pchá vankúš medzi nohy ?

evkakozickova
21. okt 2020

@majka9094 deti majú hocijaké zvyky 😁 môj to robil s plienkou,do teraz snou spáva.

janulienka192
21. okt 2020

Moja tiež potrebuje mať plienku na tvári alebo pri tvári. Ja som si zase v tehotenstve zvykla dávať vankúš medzi kolená a zostalo mi to už... 🤷

limetka69
21. okt 2020

moj mal uchylku na tie visacky, mal vankus srdce a vkuse zmolil ten kusok bielej latky 🙂a potom aj na inych hrackach

simona92101
21. okt 2020

Je to uplne normalne,dcerka ma takeho handerneho zajka,a rozky z tej latky si pri zaspavani žmoli pod nosom,alebo si tym pretiera oci.

selest
21. okt 2020

Moj maly pri zaspavani pcha ruky mne do gati a hladka mi zadok😂to je zvlastny zvyk a nie vankus medzi nohami

3petka
21. okt 2020

@majka9094 Ahoj môj syn to má pri obedňajších spánkoch, má takého obrovského barančeka. Ale nieje to vyslovene že si ho pchá medzi nohy ale sa na neho vyvalí a tak zaspí. Vyzerá to všelijako 🙂

lucynecka
21. okt 2020

Nas syn 2 roky ovoniaval pri zaspavani moju ruku, daval si palec na nostek a brnkal si s nim po nose 🙂 oni naozaj maju kazdy to svoje 🙂

ruzasipova
21. okt 2020

@majka9094 Moj si vzdy napcha aspon 3 hracky pod seba, najma pod brusko a tak zaspi.

81anina
21. okt 2020

moj mi strci ruku pod pazuchu a skriabe tam kym zaspi 😂 alebo zmoli druhu bradavku

hennyinnsbruck
21. okt 2020

Moja si popri pití vody z fľaši hladká vlasy, hra sa s nimi a kvalitne si ich tým zamotava🥴

lauriema
21. okt 2020

@majka9094 Moja keď ju kojím pcha mne prst do úst

majka4555
30. okt 2020

V pohodr, moj zaspava len zo svojim plysovym zajacikom, ktoreho ma napchateho v ustach a tak zaspi..ale mozno je to aj tym, ze mu uz na noc nedavam cumlik a zajko je nahrada 🤣😅

evelyn226
30. okt 2020

Neni to vôbec zvláštny zvyk. Môj syn tiež zaspáva s paplonom medzi nohami. Obaja synovia, ja tiež zaspávam tak. Zväčša na pravý bok a paplón medzi nohy.
Nečítala som komenty ale je len dobré mat niečo medzi kolenami nakoľko sa vraj v spánku ničia. Alebo niečo podobné, proste to škodí keď sa kolená dotýkajú a nemajú medzeru, a nie len na kolená ale celé telo. Nepamätám si to presne treba vygooglit.

krpcurik
30. okt 2020

Mne krpaty zvykol jednu ruku vopchat do mojich gati, pripadne pchat prst do pupku a druhou zmolit bradavku...teraz mi jednou zmoli bradavku a druhu strka do ust aby som mu ju cucala 😂😂