Spánok ročného chlapca a zvláštny zvyk pri zaspávaní
Ahojte zienky stretol sa tu niekto s takou vecou ze dieťa pri zaspávaní si v kuse pchá vankúš medzi nohy ?
Moja tiež potrebuje mať plienku na tvári alebo pri tvári. Ja som si zase v tehotenstve zvykla dávať vankúš medzi kolená a zostalo mi to už... 🤷
moj mal uchylku na tie visacky, mal vankus srdce a vkuse zmolil ten kusok bielej latky 🙂a potom aj na inych hrackach
Je to uplne normalne,dcerka ma takeho handerneho zajka,a rozky z tej latky si pri zaspavani žmoli pod nosom,alebo si tym pretiera oci.
Moj maly pri zaspavani pcha ruky mne do gati a hladka mi zadok😂to je zvlastny zvyk a nie vankus medzi nohami
Nas syn 2 roky ovoniaval pri zaspavani moju ruku, daval si palec na nostek a brnkal si s nim po nose 🙂 oni naozaj maju kazdy to svoje 🙂
@majka9094 Moj si vzdy napcha aspon 3 hracky pod seba, najma pod brusko a tak zaspi.
moj mi strci ruku pod pazuchu a skriabe tam kym zaspi 😂 alebo zmoli druhu bradavku
Moja si popri pití vody z fľaši hladká vlasy, hra sa s nimi a kvalitne si ich tým zamotava🥴
V pohodr, moj zaspava len zo svojim plysovym zajacikom, ktoreho ma napchateho v ustach a tak zaspi..ale mozno je to aj tym, ze mu uz na noc nedavam cumlik a zajko je nahrada 🤣😅
Neni to vôbec zvláštny zvyk. Môj syn tiež zaspáva s paplonom medzi nohami. Obaja synovia, ja tiež zaspávam tak. Zväčša na pravý bok a paplón medzi nohy.
Nečítala som komenty ale je len dobré mat niečo medzi kolenami nakoľko sa vraj v spánku ničia. Alebo niečo podobné, proste to škodí keď sa kolená dotýkajú a nemajú medzeru, a nie len na kolená ale celé telo. Nepamätám si to presne treba vygooglit.
Mne krpaty zvykol jednu ruku vopchat do mojich gati, pripadne pchat prst do pupku a druhou zmolit bradavku...teraz mi jednou zmoli bradavku a druhu strka do ust aby som mu ju cucala 😂😂

@majka9094 deti majú hocijaké zvyky 😁 môj to robil s plienkou,do teraz snou spáva.