icon

Spánok ročného dieťaťa

17. máj 2021

ahojte. kedy zaspava a kedt sa budi vase rocne dieta? a kolko vydrzi hore medzi jednotlivymi spankami? najma take co sa v noci aspon 1-2krat koja ma zaujima. dakujem

mima1
17. máj 2021

Zaspava 19.30 -20.00 v noci vstane raz na mlieko prebalim vypije a spi. Rano vstava 6.30-7.00
Cez den dva spanky

jaroe
17. máj 2021

Vstava plus mínus o siedmej, späť chodí o ôsmej. V noci sa koji často. Cez deň spí cca 1,5 hodinu okolo jedenástej zaspáva.

mamamasama
17. máj 2021

u nás rovnako... vstava o siedmej, od 10-12:30 jeden spanok, od 15:30- 17:00 druhy spanok a o 20:00 spi zasa... niekedy sa nezobudi v noci vobec, niekedy raz o 4:30 ked manzel vstava do prace...dam cajik, prebalim a spime dalej..

autor
17. máj 2021

@mima1 ked vatava o 7 00 kedy ma prvy spanok? ake dlhe byvaju denne spanky?

autor
17. máj 2021

@jaroe staci mu jeden spanok??

mima1
17. máj 2021

Vacsinou o 10zaspi. Pospi ako kedy niekedy 40minut ked je moc dobre tak aj hodinu😂
2spanok ma tak o 14-14.30 . Niekedy sa stane ze ho natiahnem a ide spat az o 15tej a tiez tak 40 az hodinka spanku

jaroe
17. máj 2021

Práveže nestačí, ale druhýkrát mi cez deň nezaspí. O tej šiestej je už veľmi unavený, niekedy ho ukladám aj už o siedmej.

didi2102
17. máj 2021

Medzi 20-21 , hore sme ráno medzi 7-8 a v noci je hore aj cez 10x 🙆😁😁 cez deň má 1spanok 1-3hodky a dávame spať medzi 12-13

zuvelyn
17. máj 2021

Zaspava medzi 18-19 rano vstáva okolo 6:30, v noci sa budí 1x na UM obcas 2x ked nechce cez den jesť. Cez den spo iba raz od cca 10:30 do 13:30-14:00

ivangeline
17. máj 2021

Haha. Moja po roku uz len 1 spanok. Nechcela mi spat poobede... az okolo pol 5 az 5... Takze cca o 6tej hore. O pol 11 ide spat. Uz si zvykla. Zvycajne spi 2 az 3h. Podla toho kolko api na obed..ide spat medzi 18 az 19tou. Na obed odpadne a vecer jej to trva cca 45min az hpdinu a pol...aby zaspala. Budi sa rozne. Najprv 2 az 3x. Teraz idu zuby,po ockovani...tak aj 5 ci 6x.. :(

petulka2615
17. máj 2021

Ahojte, ja by som sa pridala do debaty. Môj malý syn má 15 mesiacov, prespinká celú noc, cez deň spí 2x. Doobeda mi spinká v kočíku tak 45 minút až hodinku, budí sa okolo 11, zaspáva tak pol hodinku. Čo ma už strašne frustruje a unavuje je jeho zaspávanie poobede. Možno by niekto tvrdil, že možno sa mu už nechce spať ale keby sa mu nechcelo, tak mi poobede neprespí aj 2 a pol hodiny. Obrovský problém je zaspávanie, uspávam ho aj hodinu. Je pravda, že je živý ale pri uspávaní ho musím držať na ležato, lebo by nebola šanca aby sám od seba ležal. Sedím pri postieľke a držím mu nohy aby proste ležal. 50x sa chce otočiť, potom už ho ani nenechám to urobiť lebo on sa tým naschvál ako keby prebúdza. Už si neviem rady, nakoniec to skončí tak, že už na neho skríknem, že stačilo, lebo keď to poviem len prísnejším tónom, tak sa na tom smeje. Keď už zakričím, vtedy si uvedomí, že už naozaj dosť. Je to o nervy, nechcem aby zaspával po kriku (večer ho len uložíme a sám zaspinká v izbičke, už ho idem skontrolovať keď spinká) ale inak ako keby sa nevedel zastaviť, zastaví ho až krik. Ja idem už vytočená z izby no je to začarovaný kruh. Vravím, je to len pri poobedňajšom spánku. Nevedeli by ste mi poradiť? Už som v koncoch.

zuvelyn
17. máj 2021

@petulka2615 no a ked ho necháš v postieľke samého?vrd nech sa krúti točí, keď bude chcieť prestane a zaspí. Ja mojho tak nechávam,niekedy zapsi po 5min niekedy si este pol hodiny blaboce a hraje s gombíkmi,snurkami, potom ho zalomi.

petulka2615
17. máj 2021

@zuvelyn skúšala som aj toto, že ako večer pekne vie zaspinkať sám ale po hodine som ho stále počula si rečniť vo vysielačke tak som ho šla uspať....rozmýšľam, že mu skúsim nasadiť jeden spánok a uvidíme. Už som mu to takto spravila 2x a vždy sa vrátil k tým dvom ...