Riešenie spavosti bábätka: Skúsenosti a rady
Ahojte, chcela by som sa poradiť, či je tu niekoho bábätko, ktoré stále len spí a je veľmi ťažko prebuditeľné. Syn je plne kojený, kľudne prespí celý deň, aj celú noc. Má 3 týždne a nikdy sa sám na jedlo nezobudí. Musíme ho budiť, avšak niekedy to trvá aj hodinu a niekedy sa to nepodarí. ( nezaberá mokrá handrička, ani štípanie do lica ). Boli sme aj v nemocnici na pozorovaní, urobili komplet všetky vyšetrenia a všetko ma Ok. Hneď ako sa zobudí, nakojím ho a spí znova. Ďakujem
Zltacka a možno aj leto
Moj 2 ročný čím ďalej viac spí,niekedy az sa bojím ci je to ok,som riešila s lekárkou a že normálne cez teplá
Spavosť je aj príznakom dehydratácie, za mňa to normálne nie je. Riešila by som s pediatričkou.
Spavosť je aj príznakom dehydratácie, za mňa to normálne nie je. Riešila by som s pediatričkou.
@anonym_9221cc boli sme na pozorovaní hospitalizovaní, zaplatili sme si okrem iného aj doplnkové vyšetrenia, ktoré sa bežne nerobia. Všetko ok bolo.

To sa časom zmení 🙂 V podstate tak malé bábo (cca prvé 2 mesiace) len spí, papá, ciká/kaká a plače. Pár minút do dňa pozoruje veľké predmety. Ak aj robili vyšetrenia a všetko oki. Moja mladšia v noci ako kojená prespala vkuse 6-8 hodín. Som nechápala. A bum. Potom asi od polroka bola hore tak 20x a trvalo to aj 3-4 mesiace.