Spia vaše deti nahé?
Maminky povedzte mi ako spia vaše deti v takýchto horucavach v noci? Ja som zvykla dávať malého spat iba v tielkovom body a plienke ale toto leto je už odplienkovany. Zaujíma ma či vaše deti spia len tak hole alebo v slipoch/nohavickach?
Plus maly sa odkopáva a mame v noci otvorené okno tak sa bojím že či neprechladne aj keď je teplo, nad ranom je celkom chladnejšie
Kraťaskové pyžamko. Nech si nezvykla spať holý, aj keď je to super. Len zase tie návyky ponesie neskôr do škôlky. 🙂
Určite nie. Presne tak, keď sa odkope v spánku sa nehýbe, môže na neho ísť chlad alebo prievan, plus je spotený a prechladnutie je na svete.
v tricku a plienke, rozmyslala som ze dam holu ked je teplo ale potom si vzdy spomeniem ako mne samej je to neprijemne ze aspon krize musim mat zakryte 😃
Holy nikdy, ved sa odkopu aj starsi...tielkove body, kratke pyzamo maju, lebo aj tak spia na perine
Áno staršie (8,5 a 6) aj s otvoreným oknom a teploty máme oveľa chladnejšie (u nás je leto keď je vonku 22*C). Ešte podotknem spia holí lebo im je strašne teplo (🙈), keď si myslím, že je zimšie donútim mladšiu aspoň košieľkou alebo tieklo dať, ale oni si to v noci vyzlečú, tak či tak. Najmladšia (22m) ešte spí v dvojdielnom krátkom pyžame v spiacom vaku bez otvoreného okna, ale tak mi tu deti otužujeme už od babatinka, žiadne čapice v žiadnom počasí (až v zime keď nám naozajstný severák od severného mora fúka!).
Ja by som mu dala trenky a nech spinká ako mu bude pohodlne. Keď sa bude v noci budiť je mu zima. Veľa šťastia. 🎈💕🍀

malou nechávám jen dopoledne spinkat v plenke. Večer ji vždy dám tílko,tričko. (nepřikrívám) okno máme dokořán