Stále vám pediatrička mení termíny? Rozčuluje vás to?
Ahojte vkuse mi na každý termín píše iné dni a vkuse jej odpoviem že proste sa nedá a teraz naposledy mi napísala - Dobrý deň. Mrzí Nás to ale skrz urgentnej situácie Vám musíme presunúť termín prevencie a očkovania s .. z 08.04.2026 na 09.04.2026 o 14:05hod. Prosíme o potvrdenie termínu. A vopred ďakujeme za pochopenie. Úplne naschval a pride mi to dosť akože aký máte názor neriešiť alebo?
Že na Slovensku je slobodný výber lekárov, nájdi si iného ak ti to nevyhovuje
@anonym_adda29 ja sa pýtam či je to normálne že mi vkuse mení buď čas alebo dni. 🤓 inak mi dosť vyhovuje
My sme boli spoko až s treťou pediatrickou. Potom sme sa sťahovali a tiež som prvého dr vymenila zrovna z rovnakého dôvodu. Vždy keď bol malý chorý bol dr buď na dovolenke alebo mal proste zatvorené, prípadne mi povedal, že mám prísť na druhý deň lebo dnes už nestíha a ďalší deň tiež minimálne 2 hodiny cakať! Tu u nás tých pediatrov veľa nie je. A tak som bola nadšená, keď prišla nová dr priamo do mesta na pešiu zónu, od nás 5 minút pešo. Ten prvý bol 40 minút od nás. Je síce súkromníčka ale úžasná! Keď da termín, čakám max 10 minút a ešte mi nikdy nič nepresunula, skôr ja. Tiež ma malé deti do 7 rokov, proste ozaj super a ten jej prístup k deťom je skvelý.
Keď si nespokojná, nájdi si novú ak máš možnosť.
@anonym_adda29 ja sa pýtam či je to normálne že mi vkuse mení buď čas alebo dni. 🤓 inak mi dosť vyhovuje
@anonym_autor co je to "vkuse", kolkokrat tam za rok chodis a kolkokrat z toho zmenila termin? Dala ti to dostatocne vopred vediet. Ak ti prelozeny termin nevyhovuje, mas jej dat vediet.
Hovori sa, ze za peniaze si stastie nekupis, ale cas je drahy a ja cakanie/zmeny terminov nemusim 🙂 aj kvoli systemu sme dcerku dali k sukromnej, a zatial si len pochvalujeme.
Ale inak je to normalne, ak si mala termin x tyzdnov vopred booknuty…je jasne, ze vtedy este nevedeli ako chcu dovolenku, myslia si, ze sa svet toci kol nich (zial to je aj tak) a ostatni sa musia uz len prisposobovat.
@anonym_autor ak ti vyhovuje čo riešiš?
Mimochodom dosť jasne napísala aby si potvrdila termín. Ak mi nevyhovuje tak jednoducho nepotvrdím termín ,
@anonym_autor ak ti vyhovuje čo riešiš?
Mimochodom dosť jasne napísala aby si potvrdila termín. Ak mi nevyhovuje tak jednoducho nepotvrdím termín ,
@anonym_adda29 ide o to akým stylom to napísala a urobila/prelozila bez toho aby to somnou odkimunikovala, Ano síce píše tam ze mám to potvrdiť a nemusela som to potvrdiť ale dobre vedela že keď mi zas a znova napíše a spýta sa že či nemôžme prísť iný datum tak moja odpoved by bola že nie nemohli tak to napísala takto 🤔
@anonym_adda29 ide o to akým stylom to napísala a urobila/prelozila bez toho aby to somnou odkimunikovala, Ano síce píše tam ze mám to potvrdiť a nemusela som to potvrdiť ale dobre vedela že keď mi zas a znova napíše a spýta sa že či nemôžme prísť iný datum tak moja odpoved by bola že nie nemohli tak to napísala takto 🤔
@anonym_autor Prosím ta. Koľkokrát ročne máš takýto trón u pediatra?
V ten den mohla mat naplanovanych 15 ludi, ktorym prehadzovala termin a vsetkym poslala (aj to sestricka tipujem) rovnaku spravu. Tebe sa to stalo xkrat, niekomu mozno prvy. Ja na tej sprave nevidim nic zle, automaticka sprava, ktoru pisu kazdemu koho prekladaju, nie naozaj ti to nerobi naschval 🤷♀️ ak by mi to nevyhovovalo, napisem zial ten termin mi nevyhovuje alebo dvihnem telefon a skusim sa rovno dohodnut.
Pises stale vam meni termin, ako casto tam chodite? Lebo my tak raz za rok v priemere, cize by ma to nijako neiritovalo. Kazdopadne ak ti to nevyhovuje, tak zmente lekara.
A co je na tom akoze? Mne minule volala gynekologicka, ze z osobnych dovodov v den, kedy som objednana na preventivku, nemoze ordinovat, dohodli sme iny termin. Nemala som problem. Ak ti to robi casto, prekaza ti to, tak ju prosto zmen..
@anonym_autor a mas s tym problem? V praci? Nemas s kym nechat druhe dieta? Mas vtedy iny dolezity termin? Ak nie tak by som neriesila. Ak ano a stoji ti za to ist k inemu pediatrovi tak chod.
Aj mne sa stalo ze dr.menila termin, nic dolezite mi to nenarusilo tak som potvrdila zmenu. Ved nic sa nedeje, nemam kalendar nabity dolezitym programom.
@anonym_autor nevidim prpblem, a nemyslim si, že práve lekar; alebo sestrička, by ti robili naschvaly a presúvali termin hore dole😅 skor ma zaujima, prečo tebe nesedei termin, ktorí ti navrhuju lekari, a stále si ideš svoje a ty si chceš určovať termín
nie je to prijemne, presun terminu, ale na druhej strane, slusne napisali, mas potvrdit termin...ak ti nevyhovuje, pytaj iny..ci radsej by si bola, kebyze tam prides na povodny termin a ambulancia by bola zatvorena,bez toho aby si vedela?
Mame o dva týždne ročné dieťa. Chodíme každé dva mesiace. Som na rodicaku nepracujem. Muž pracuje a plánuje si dni presne pretože klienti mu chodia na čas . Je ťažké si to potom “prehodiť”
Aj doktorka, ktora ti dava termin, tiez nevie co bude v ten den, ci jej nieco do toho nepride. Slusne napisala. Ak nevyhovuje, napis jej novu temin, kedy manzelovi vyhovuje, aby isiel s tebou.
Lekari si tiez len ludia a pride im do toho hoci co, rozne skolenia, choroby, urgenty..
Aj pacienti su objednani a vzdy lekarom vyvolavaju, ze nemozu, chcu presun....
ked si na rodičaku doma tak nevidim problem
ved pedi to nerobi nacchvál proste vždy sa niečo vyskytne
chodíme ku sukromnej a teda termin zmenila iba raz za 3 roky
tiež nerozumiem čo s tým má manžel to tam musí chodiť s tebou ?
@anonym_autor nikdy som toto neriesila, mozno ma viac uvazkov, ked sa to stane 1-2 v pohode ale ked pracujes a staras sa o dieta alebo si jednorodic potom ti to moze komplikovat situaciu
Skus lekarku s inym timing managementom
Mame o dva týždne ročné dieťa. Chodíme každé dva mesiace. Som na rodicaku nepracujem. Muž pracuje a plánuje si dni presne pretože klienti mu chodia na čas . Je ťažké si to potom “prehodiť”
@anonym_autor Ja ta uplne chapem, ved lekari myslia, ze kazdy doma sedi. Minule volala pediatricka, ze mame ist na kontrolu, lebo jej nevyplati poistovna vysetrenie. Muz jej vysvetlil, ze nie kazdy sedi doma a poistovnu ma riesit ona a nie mi.
@anonym_autor Koľkokrát sa vám už toto stalo?

Že na Slovensku je slobodný výber lekárov, nájdi si iného ak ti to nevyhovuje