icon

Ste šťastné, že máte dieťatko?

patkaaaa
6. máj 2013

🙂

danim
6. máj 2013

kedy skoncis s tymi svojimi psycho otazkami ??? sa nehnevaj.. ale uz som ich par videla... od teba a nemam slov.. chod radsej von, pekne je..

lucka.lucy
6. máj 2013

neviem si predstavit, ze by som ho nemala.... ! Je to ta najlepsia "vec" aku som kedy urobila.... 😉

lejlla
6. máj 2013

Ano som stastna ze mam obe deticky!!w!

maryah
6. máj 2013

možno je patkaaaa zvedavá keďže sa snaží a nemá sa s kým porozprávať alebo sa nudí, ale nemusí preto hneď zakladať témy alebo otázky... už som tu aj ja videla pár podobných tém...
radšej sa zapoj niekde do nejakej témy a spýtaj sa mamičiek na ich názor, ale nezakladaj zbytočne témy lebo človek tu už pomaly nevie či je to vážne alebo si robíš srandu 🙂
a odpoveď na tvoju otázku je, že som nesmierne šťastná, že mám dieťatko pretože to je to najúžasnejšie čo môže ženu stretnúť, byť matkou...

dejnas
6. máj 2013

sleduješ niečo touto otázkou? 😕 či sa len nudíš? 🙄 aké odpovede očakávaš na fóre venovanom mamičkám, tehuľkám a snažilkám ????

sharpey711
Odpoveď bola odstránená
anusik2
6. máj 2013

ja som prisla o dceru, mam este syna.. takze bud stastna ze mas zdrave dieta.. kazdy z nas ma urcite pekny a horsi den , v kazdom pripade sa treba tesit z kazdej minutky ..

chymenitta33
Odpoveď bola odstránená
boka79
6. máj 2013

zda sa to byt primitivna otazka, ale je vela mamiciek, ktore by na nu odpovedalo inak, alebo neodpovedalo koli pocitom viny vobec .Hlavne , ked ide o tazku poporodnu depresiu ,su pocity casto zmiesane s pocitmi viny, ze clovek neciti tak, ako by mal. Poznam ten pocit. teraz uz viem povedat, ze som stastna, ze mam deti.

cerez
6. máj 2013

Ak čítaš fórum určite neprehliadneš denne príspevky na adresu mamičkovských starostí. Jedna sa trápi, druhá má pocit osamelosti, druhá bezmocnosti, ďalšia nevie čo má robiť so svojim dieťaťom, nevyspaté noci, psychické úzkosti, strata priateľov, ktorí si zrazu nespomenú, že ešte donedávna ich kamarátka bola ich súčasťou a taktiež preplakané noci. Ale všetky mám jedno spoločné. Sme matkami a byť maminou je to najkrajšie čo žena môže v živote prežiť, počuť prvé slova "mama", stisnúť a keď ti má kto povedať, že ťa ľúbi a sme tu vždy pre svoje deti. Aj keď výchova prináša svoje obete. Takže odpoveď na tvoju otázku nájdeš v slovách, ktoré som ti napísala. Ja som veľmi šťastná, že som mama a že mám tie najlepšie deti pod slnkom.

sarin
6. máj 2013

som nestastna, ze nemam.....

danadany
6. máj 2013

áno je to môj zázrak, už si neviem predstaviť že by som ho nemala, aj keď je to niekedy ťažké a únavné, stojí to za to 😉

janelinka
6. máj 2013

to čo je za otázka?! ale áno som šťastná mama dvoch krásnych detí a život bez nich si neviem predstaviť🙂

googlinqa
6. máj 2013

som velmi stastna, ze mam svoju vytuzenu emku, predtym som o jedno dietatko prisla, tehotenstvo som mala rizikove ale dietatko som chcela za kazdu cenu