icon

Stolica v každej plienke

didlik6
3. jan 2019

Chcem sa opýtať, v ktorom mesiaci prestane plne dojčené bábätko kakať do každej plienky. Malý má 7 týždňov a okrem 1 plienky za deň má v každej stolicu. Keďže používame látkové plienky, je to dosť náročné na zapieranie a pohlcuje to veľa času. Viem, že každé bábätko je iné, ale aspoň orientačne by som chcela vedieť, že kedy už bude menej prania. Ďakujem.

bobula46
•
3. jan 2019

@didlik6 môj syn do štyroch mesiacov do každej plienky. Občas sa podarilo že jedna bola len precikaná. Teraz má sedem mesiacov a do takých troch plienok sa pokaká. Vraj je to jeden z extrémov, ale doktorka povedala že lepšie von ako dlho dnu.
Sedem týždňov je ešte málo, rátaj tak prvé tri mesiace že bude zaberák na výmenu plienok.

selest
•
4. jan 2019

Tie prvr dva mesiace to tak bolo. Potom uz pomenej a teraz niekedy aj tyzden nekaka.

pininka
•
4. jan 2019

Naša dlho, tak štyri mesiace a potom zas len raz za tri, štyri dni,niekedy aj ťažko, tak radšej častejšie a bez problémov.

arcticcode
•
4. jan 2019

Nas nikdy nemal v kazdej plienke. Ked mal smolku tak hej, to boli prve styri dni zivota. Ma skoro 5 mesiacov a ma dni ked vobec nevylucuje a ma dni, ked vylucuje 4 krat za den.

st44
•
4. jan 2019

Moja mala kakala raz za den od narodenia

ellieellie
•
4. jan 2019

Môj určite aspoň prvých 6 mesiacov, možno aj viac. Teraz má 16 mesiacov a stále 2-3x denne kaká.

hennyinnsbruck
•
4. jan 2019

Moja je na UM, kaka raz za den.. 😊

didlik6
autor
•
4. jan 2019

@st44 tak to si mala super! A dojčila si alebo UM?

mrkvicka060
•
4. jan 2019

@didlik6 moj prvy syn kakal do kazdej plienky asi do 5-6mesiaca. Nepamatam si to uplne presne. Druhy syn kaka raz, max 2x za den. Takze je to uplne individualne.

st44
•
4. jan 2019

@didlik6 prvy mesiac dojcila, druy aj aj a potom uz len umele.