Štvornožkovanie a dlažba
Ahojte, mam taky problém, že v baráku mame dlažbu. V obývačke sme to už poriešili, kúpili sme na podlahu puzzle.
Ale neviem čo s chodbou a kuchyňou 🤷. Dcérka mi štvornožkuje o dušu a keďže je dlažba chladná a tvrdá, tak či by ste mi voľačo neporadil. Riešenie typu koberec ma už napadla. Alebo či neviete o nejakých teplačikoch alebo nohaviciach čo by chránili kolienka.
Už sama neviem.
Ďakujem.
@malinajahoda len majú iba veľké veľkosti,..ale aspoň vieš že také existujú, tak stačí pohľadať kde ich maju
@malinajahoda staci si dat do vyhladavaca "detske teplaky so zosilnenymi/presitymi kolenami"
@wodanka bože, to by som potrebovala 🙆. Ale my máme ešte len veľkosť 68 ☹️.
@wodanka to je super tip, veľká vďaka naozaj 🙏j. Takže sú také. To by sa mi hodilo. Tak musím hľadať na nete, ani som už nedúfala.
@ivuska027 👍😂. Tak to by ma nenapadlo takisto. A nesmykaju sa tie ponožky na tej dlažbe?
@malinajahoda vieš čo, že ani nie. Nie viac ako tepláčiky alebo pančušky 😉😂
My to neriešime, maly stvornozkuje veľmi rád a kdekoľvek...aj na betóne, na kamienkoch... Modriny, odreniny nemá.
@0silvia0 ďakujem, skúsim to a dúfam, že nájdem to co potrebujem 😉🙏.
@dasenka352014 aj moja malá rada štvornožkuje. Ale vidím, že po tých puzzle lepšie lozí. Dlažba je dlažba.

@malinajahoda tu napr nájdeš také tepláky so silnejšou látkou na kolenách https://gustokids.sk/product.php?kategoria=tepl...