icon

Sú plienky Dada z Poľska lepšie ako Pampers?

Dnes o 13:01

Maminy, veľa z vás chodí do Poľska na nákupy a beriete tie plienky Dada. Sú naozaj také dobré? Malý mi po každých plienkach z drogérie hneď sčervenie. Tieto sú fakt také jemné? Ktorá rada je najlepšia, tie zlaté či modré? Oplatí sa to vôbec ťahať cez hranice, či je to cenovo narovnako?

michaela329
Autor odpoveď zmazal
anonym_294838
Dnes o 13:05

Ahoj, za mna su podobne ako Pampers Harmonie, tie zlate som sem-tam kupila, daju sa zohnat aj na alze alebo v slovenskej Biedronke. Syn ale nemaval ekzem, ani nemal cerveny zadok po plienkach, tak toto neviem posudit. Este babylove sa mi zdali byt podobne ako Dada

anonym_d144dc
Dnes o 13:11

Ja som so synom používala prevažne pampersky a sem tam sa vyhádzal, neviem, či to súviselo s plienkami alebo s niečim iným. S dcérkou používam od narodenia Dady a som nadmieru spokojná. Zatiaľ nemala absolútne žiadne problémy. Jediné čo, tak tie veľkosti (to rozpätie kg) je nejaké chybné, ale tak to je nič. A používam iba tie zlaté Dady, modré som ešte neskúsila

anonym_b2de64
Dnes o 13:18

@anonym_autor Neviem ako teraz, ale pred 8-9 rokmi boli super. My sme chodili po ne do PL. Kúpili sme vždy väčšie množstvo.