icon

Susedia berú bábo na zhromaždenia - do masy ľudí

danielkavaneska
1. okt 2012

susedia maju male babo a kazdy tyzden, dvakrat do tyzdna ho beru na nejake zhromazdenia, kde sa spieva, je tam akasi prednaska, modlia sa a je tam kopec ludi. tie zhromazdenia su pre nich vraj dolezite. a maju aj nejake zjazdy a to babo tam beru a tam je este vyse ludi a su tam asi 6 -7hodin. to babo ma len par dni. je take prostredia dobre pre to miminko? oni stale vravia, ze musia chodit na zhromazdenia, lebo su pre nich velmi dolezite. ze sluzia bohu a to musi byt vzdi na prvom mieste vravia oni . podla mna je na prvom mieste babo. dam ich na socialku ale ako?

sisaha
1. okt 2012

@danielkavaneska zase jedna, ktora pozera do hrnca druheho... Nerieš - pokiaľ dieťa nie je bité, hladné, zneužívané....

bodka13
1. okt 2012

@danielkavaneska 😕 😕 😲 ....je to ich vec kam berú svoje dieťa 😉 robím v nákupnom centre- včera sa tam prechádzala mamička s bábätkom v zavinovačke,bolo úplne malinké=možno dvojtýždňové ...mala som volať sociálku ?

PS : riešiť treba dôležité veci a nie malichernosti ,príliš sleduješ svojich susedov....je dieťa zanedbané? špinavé? hladné? chorľavé? ...ak áno,tak volaj na sociálku alebo tam zájdi osobne

sympa1
1. okt 2012

@danielkavaneska dieta je podvyzivene?? place od hladu? je polonahe? ....ma oboch rodicov, ktori maju svoj sposob zivota..za to im predsa nemusi byt odobrate dieta!!!! 🙄

soldi
1. okt 2012

@danielkavaneska
@sisaha
@bodka13
@sympa1
pozeram pocet prispevkov a to si zas nejaka prdel robi. nebude to ta, co chcela dat rodicov na socialku kvoli tomu, ze udajne neoslavovali vianoce?

bodka13
1. okt 2012

@soldi aj ja som pozerala...čerstvo registrovanáááá 😉 😀

sisaha
1. okt 2012

@soldi no je to možne...admin ju zablokoval a asi sa zase nudí... už je tu dalsia tema: ako česať a umývať vlasy chlapcom, ktorý majú dlhšie a hustejšie vlasy..

irriss
1. okt 2012

@danielkavaneska

pokud je das na socialku..Tve svedomi Te da na popravu 😠 😠 😠 😠 😠 😠

cikyta
1. okt 2012

@danielkavaneska Len sa ty nesocialkuj a staraj sa o svoje chrasty 😒

irriss
1. okt 2012

@sisaha

je tu i manzelka s vibratorem a krupkama k veceri 😀 😀 😀

sissy27
1. okt 2012

@danielkavaneska no obávam sa, že s týmto na sociálke neuspeješ, veď nevieš, ako je tam o dieťa postarané, najesť prebaliť ho môže kdekoľvek a ak spí v kočíku, tak čo? sociálka má riešiť týranie, zanedbávanie - nie to, kam s ním rodičia idú... jedna vec je čo si ja osobne myslím o takýchto veciach, druhá vec, či dieťa nie je zanedbané... ak by s ním chodili do krčmy, po nociach kade tade, alebo ho nechávali samé doma, kým sú oni na týchto akciách, tak je to iné... niekto chodí na náboženské zhromaždenia, niekto špacíruje celé dni po nákupných centrách aj s dieťaťom, niekto sedí doma zadku, niekto na ihrisku...

cikyta
1. okt 2012

Oblejte ju Zlatou studňou 😀

aduskatt
1. okt 2012

no ved nech ho vodia, kde chcu.......ak je malinke, tak je asi dojcene, takze strava je plnohodnotna, ze sa tam modlia je ich vec a ze chodi medzi masu ludi.no cim skor, tym lepsie, aspon nebude drzane v sterilite a nezlozi ho neskor kazdy "dotyk" so spinou🙂............a autorke odporucaM NAJST SI LEPSIU ZABAVU🙂

molka
1. okt 2012

@danielkavaneska to myslíš vážne??? My sme malú vzali do kostola už ako 2-týždňovú a v živote by ma nenapadlo, že by kvôli tomu na nás niekto mohol volať sociálku. Mimochodom, dcéra ma 4roky a dotetaz nepozná atb, takže jej to nijako neublížilo.

something
1. okt 2012

Nechapem co to teba trapi...ach, takto vznikaju drby 😠

rora
1. okt 2012

juuuuuj to keby sa takto ma riesit tak je na socialke nahlasena kazda mamicka co pri babatku fajci, co s novorodencom namiesto prechadzky v parku sa spaciruje po auparku, co dietatu namiesto jablka da cokoladovy keks apodobne... je to na kazdeho svedomi kam berie svoje dieta.... ty s tym bohuzial nic nenarobis. pokial mu pri tom nejako fyzicky ci psychicky neublizuju,neries.... 😒

nika264
27. jún 2013

Ej ha tak to je teda riadna traposina toto riesit .......... Nehnevaj sa ale to je ozaj prilis toto pripominas mi jednu milu postavičku (Kelišovu) 😠 😝