Tréningové nohavičky do škôlky: Koľko toho zachytia?
Dcerka nastupuje do skolky 2,5 rocna.Zvazujem zo zaciatku jej dat treningove nohavicky, v pripade malickej nehody. Kolko asi toho zachytia?
Ak sa sama pekne vypýta,daj jej radšej viac veci na prezlečenie,až si nezvykne na ten pocit,že má nejakú ,,poistku,,. Myslím to v dobrom. 🙂
Pracujem v MŠ a za mňa viac ks, ako tréningové. S malými deťmi často chodíme na wc, tak snáď bude bez nehody😉
Za mna zlý nápad. Len ju to bude mýliť a naučí sa že má poistku. V škôlke chodia cikat v pravidelných intervaloch tak ak by aj mala nehoda tak radšej náhradné nohavičky v skrinke
Za mna zlý nápad. Len ju to bude mýliť a naučí sa že má poistku. V škôlke chodia cikat v pravidelných intervaloch tak ak by aj mala nehoda tak radšej náhradné nohavičky v skrinke
@anonym_8da07d ja sa praveze bojim tej nehody, ze sa nechtiac pocika a ucitelka uz bude volat, vratte sa o par mesiacov ked bude pripravena. Nehoda s nam stane asi 1x - 2x za tyzden, ale inak pekne chodi sama. No predsa nove prostredie atd....
@anonym_autor Prvý týždeň ju nikto nevráti domov, ani druhý. Jednoznačne by som dala normálne nohavičky a do skrinky nabalila náhradné. Oni fakt chodia stále na wc, hlavne títo maličkí.
Kamoška mi vždy s úsmevom hovorí, keď sa pýtajú mamičky, čo robili detičky cez deň, tak im povie, že chodili sme na wc, to je hlavný program dňa🙂
@anonym_8da07d ja sa praveze bojim tej nehody, ze sa nechtiac pocika a ucitelka uz bude volat, vratte sa o par mesiacov ked bude pripravena. Nehoda s nam stane asi 1x - 2x za tyzden, ale inak pekne chodi sama. No predsa nove prostredie atd....
@anonym_autor určite ti nebudú volať ak sa pociká 1-2 x za týždeň.....problém bude ak to bude na dennej báze.....
Daj jej normálne nohavičky a do skrinky veci na prezlečenie. Plienky sú pre deti, ktoré sa len učia chodiť na záchod. Tvoja to už ovláda. V škôlke chodia asi každé dve hodiny, to zvládne.

záleží od toho, že aké, naše vydržali v pohode, ale skôr by som balila viac náhradného oblečenia. predsa ak by vydržali tie nohavičky príliš veľa, dcére by to nevadilo, a p.učiteľka by si to nemusela všimnúť a dieťa sedí v mokrom