Trojmesačné bábätko sa posúva ako žížala
Ahojte,
prosím viete mi povedať či je v poriadku, ak sa mi trojmesačné dieťa posúva dopredu v postieľke, spáva výhradne na brušku, a večer keď ju dám do postieľky, tak keď ju prídem skontrolovať je už pomaly pri konci postieľky, ona mi cestuje po postieľke a ja som z toho na nervy... Je tu nejaká mamina, ktorá s tým má skúsenosť, žeby takéto malé dieťa lozilo?
Vďaka.
Aj moja to robila, ale ja som sa bavila na tom. Sranda bola, že si zaliezla pod deku, ale aj vyliezla spod nej. Mne sa to veľmi páčilo, že neleží ako bábika, ale žije a hýbe sa aj v spánku...
@dskjhfdlkdjhl prilepiť určite nie, len som sa bála, že je na to moc malá, ale ďakujem za ubezpecenie, že je to ok 🙂
Je to normalne, mne toto robil uz skor ak nebol v perinke. Preto uz musis dat pozor aby nezostal sam na gauci alebo na manzelskej lebo sa ti poposuva na zem ani nevies ako😉
@denisa9876 moc mala? Niektoré 3 mes deti sa už pretáčajú z bruska na chrbátik a opačne. Je akčná primerane veku
@pribinak áno otáčať sa mi už vie, len toto lozenie mi prišlo, ako niečo na co ma ešte chvilu čas 🙂
@denisa9876 Obe moje deti to robili uz skor, preto ju nemozes nechat tak, aby sa jej podarilo spadnut napr. z gauca, postele atd. Trojmesacne dieta uz zvycajne celkom dost skusa.
Aj nas to robi a to nema este 3mesiace. Dokaze”prejst” zamnou do postele. Mam pripojenu postielku k mojej. On sa dako posuva nohami sa odraza ci co 😂
@denisa9876 Inak, moja mladsia dcera sa takto posuvala v postielke v porodnici, keby som to nevidela, tak neverim, takze v troch mesiacoch je to uplne v pohode.
@denisa9876 chyba je, ked dieta nieco zacne robit neskoro, nie ked to robi skor, cize moc mala urcite nie je. sestre sa syn vedel pretacat z bruska na chrbat ( ci je vacsinou nahodne, lebo sa dieta nauci odtlacit a prevali sa ), ale uz dlho sa vie otocit aj opacne teraz ma 6m. je pohybovo velmi akcny 🙂
@denisa9876 Uplne v pohode. Ved niekedy babatko hned po narodeni, ak sa polozi mame na brucho sa vie tak nejak plazit aby naslo bradavku. A ako vravia 3 mesacne uz kludne moze mat nabeh na plazenie.
Ked mal nas asi 4 tyzdne, velmi ma vyplasil lebo ked som sa zobudila uprostred noci a kukla do kolisky, nevidela som ho a to preto lebo sa nejako poposuval dole pod deku.
Z nej bude pekny sinter ked je taka ziva. 🙂

@denisa9876 Je to normalne, bud rada, ze mas zdrave dieta. Snad ju nechces prilepit🙉