Umývať dieťa ráno pred raňajkami alebo po?
Mamky, rano ak vstane vam dieta umývate tvar oči, zubky
Alebo neumyvate az ked sa naranajkuje a az potom?
Ja len to ze ja to robim ak sa mi dcerka zobudi idem ju poumyvat hlavne usta, zubky....
Ale muž ak vstava ku dcérke, nepoumyva ju ani ústa zubky az po raňajkách
Som mu to vravela viac krát ale robi ako jemu sa chce
Dakujem za radu pomoc
@anonym_autor Tváričku má zmysel umyť aj pred jedlom,aby sa maličká prebrala, ale zúbky nie je rozumnejšie zbaviť aj zvyškov jedla z raňajok a to tak, že sa umyjú po?
Tvár hneď po zobudení, popritom vypláchne ústa vodou. Zuby samozrejme až po jedle.
Zuby po jedle. Sama nemám rada, keď čistými ústami s chutou pasty jem.
A pozor, aby si svojho muža prilis velkým komandovanim neotravila.
Podla zubarov sa zuby nemaju umyvat hned po jedle, poskodzuje to sklovinu. A zaroven hygiena ust rano odstrani bakterialne zvysky z noci. Ja som umyvala vzdy pred, aj sebe. Vacsinou nemam cas cakat, kym by som ich po jedle mohla umyt (tusim minimalne pol hodina).
@anonym_autor umývam pred jedlom. Po jedle treba počkať aspoň pol hodinu. Ideálne je hneď po zobudení. Tragédiu by som z toho nerobila ale pre dieťa je pepšie robiť to pravidelne rovnako.
Zaciname umyvanim, po jedle nienje dobre umyvat zubky a drobec zvykne rano doma jest ovocie. Ale kvoli takymto veciam sa nedohadujeme, jedine na com som trvala bolo to, ze po jedeni pauza pred umyvanim zubov.
@anonym_autor po jedle. Nevidim zmysel umyť si zuby po spánku a potom sa ísť hned najesť a zuby "zaspinit"
Kriste ved ho nechaj robiť to ako robí, mna by slahlo keby do mna za toto niekto pindal
@anonym_autor umývame ráno pred jedlom vedsinu zúbky neviem niekde som čítala že je to lepšie aby sa umyl povlak zo zúbkov čo sa urobil v noci lebo zúbky by sa nemali umývať hneď pojedle ale až niekoľko minút potom.
A tvar umývame pred raňajkami aj po raňajkách
@anonym_autor po raňajkách, pred to podľa mňa stráca význam, keďže sa zašpini.
Načo umývaš dieťaťu ráno tvár? Po jedle umyť zuby, ústa a hotovo, chudák muž komandovať ho za kraviny
Nedivim sa že muži maju milenky .

Bože nechaj toho muža žiť. Hlavne, že dieťa je umyté a nechodí špinavé po svete. Či pred, alebo po raňajkách je úplne jedno