icon

V akom veku vaše deti prestali spinkať v hlbokej postieľke a používať kočík?

juliet86
1. júl 2022

1. Prestali spinkat v hlbokej postielke?
2. Prestali pouzivat kocik?
2.Prestali spat cez obed?

marzuz89
1. júl 2022

@juliet86
1. V 2 rokoch presiel do svojej izbicky do velkej postele
2. Po 2.narodeninach. Ale neprestal syn 😆, prestala som ho nosit von ja, aby sa naucil kracat aj vacsie vzdialenosti. Este som kocik par krat vzala na vybavovacky, potom uz ani to nie.
3. Ma coskoro 3,5roka a cez obed spi. Pocas regresii, pre ktore je typicke vynechavanie spanku okolo 1,5r a po 2 narodeninach, som trvala na spinkani a ukladala dalej. Prekonali sme aj ked to bolo narocne, ale vdaka tomu spi na obed doteraz 🙂

anjelicek26
1. júl 2022

1. okolo roka 2. okolo 3,5 roka (samozrejme uz len prilezitostne) 3. okolo 1,5 roka (bohuzial)

filili
Autor odpoveď zmazal
nwnw
1. júl 2022

@juliet86
1. 4m a 2m
2. 1,5r obe deti
3. Budim o 6:00 a ked na obed nespi ide o 19:00 spat. Inak spi aj v skolke

matkahelka
1. júl 2022

@juliet86
1. v 4 rokoch
2. tiez cca 4 rokoch (cez den spavala len v kociku, kym sa donho zmestila)
3. v 7.rokoch (spavala este prvy polrok v prvom rocniku na ZS, ked prisla domov zo skoly)

jana_eyre_2
1. júl 2022

1 deti spali somnou v posteli. Do vlastnej postele veľkej šli ako 4rsyn, 3rdcera a 4rsyn

2 kočíky sme odkladali tak po 2r pri každom

3 okolo 3r.. ale občas si pospali.. najmladší občas zaspí aj teraz..

wade
1. júl 2022

Do 10. rokov sa to všetko nejak poriešilo 🙂 neporovnávaj ich. Všetky su iné.

lucinka1988
1. júl 2022

@juliet86 1.nechcel v nej spať jeden ani druhý, iba pár mesiacov po narodení
2.starší syn tak okolo 2 rokoch, mladší má necelý 1,5 roka a stále používam kočík
3.starší syn prestal cez deň spať ako 1,5 ročný..sem tam sa stalo, že zaspal v aute, keď sme išli niekam cez obed, inak vôbec, spánok proste nepotreboval..

patka06
1. júl 2022

1,/ do 2,5 roka
2,/ od 1,5 roka kočík viac slúžil na vozenie hračiek a nákupu ako dcéry, o 2 rokov sme ho nemali vôbec
3,/ do 6,5 roka spávala v škôlke aj doma

diamond007
1. júl 2022

@juliet86
1. V 2rokoch, od vyše roka mala vybraté 3mreze aby vedela prejsť k nám do postele sama ak by chcela lebo začala vyliezať vrchom
2. Kočík v 1.5r, na jar sme prešli na trojkolku a v 2r nazimu som sa ku kočíku nevrátila už, je dobrý chodec a trénujem to od mala
3. Naobed spávať 3r a 3mes, začal to byť boj a plače že nechce. Vydrží bezproblémov dovecera ale ked vidím že je unavená a uložím ju aj ,,nasilu cez protest,, tak by zaspala hneď len teda už je veľká a nechce.
Ale okolo toho 2r začali prvotne protesty so spánkom ale nebola na to pripravena, skôr musela mať aktivitu doobeda pred spaním aby naobed dobre zaspala, ak by sme boli doma či vnútri tak zaspí ťažko

lucijalucy
1. júl 2022

Od roka a pol spí vo veľkej posteli, takisto cca od roka a pol nepoužívame kočík a spánok cez obed ešte má (má 2 roky).

jess_y
1. júl 2022

Malá má 2roky a 2mesiace

1. Ešte spí v postieľke (ale neni hlboká, je normálne v rovnakej výške ako naša a prisunutá)
2. Už asi 4mesiace v kočíku vôbec nebola a aj predtým sme sa už viacmenej snažili, aby chodila po svojich
3. Zatiaľ spáva po obede