Vakom veku prestali vaše deti cez deň spávať?
Dobrý deň maminky 🙂
Kedy, v akom veku prestali vaše deti cez deň spávať? V akom období skončil ich denný spánok? Viem, že je to individuálne, len zisťujem 🙂
Ďakujem. 🙂
Moj ma skoro 4 a este spava. Su uz aj dni, ked nespi, ale zatial ich je malo.
@iconka wau, super 🙂 a to je už škôlkar, paráda. A ako dlho si cez deň pospí?
Aj moj ma 4 a pospi si 2hodky
ahoj moj ma 4,5 cel letne prazdniny nespal uz vobec, bala som sa, ze co v skolke, ale tam ho zjavne unavia, pretoze tam spava, ale cez vikend doma nie, to ostalo, no a ked v skolke spi, zaspava vecer neskoro, ale tak co uz, musi tam spat tak spi :D
ja neviem presne, ale este ako predskolacka velmi casto spavala spavala :D cize 5-6rokov.
Dcera od 2,5 nespi,syn od 2 rokov a najmensi ma 2 roky a trosku uz zacina strajkovat ale zatial sa nevzdam..ale ano potom pred 22 nezaspi..sesterka ma 4 deti a teda tie jej spavali do 5-6 rokov 2-3 hodiny poobede..a vecer o 20 uz lezali v posteli a boli ticho..moje 2 z 3 deti nejedaci..jej vsetky deti zjedia vsetko..nespravodlivost!!🤣🤣
Prva dcera prestala cez den spat az v 1.rocniku.
V skolke si uz zvykla spat stale za obedom ale zaciatkom skoly si uz odvykla ale stazovala sa mi ze je ospala.
dcerka aj syn od 2.narodenin nespavali cez obed, uz to bol boj ich uspat...ale akonahle nastupili do skolky 3r, tam uz sa museli prisposobit a na stare kolena zacali spat 🙂
môj syn asi rarita... 18 mesiacov... 😉
ostatné moje deti 3 - 4 roky
neter ešte v 6 r spala každý deň...
Od 2roky a 3 mes neskor už len v aute... Alebo keď bola chorá raz sa nám stalo ze sme išli okolo piatej von keďže nezaspala a ona si od únavy ľahka na zem a zaspala, spiacu sme ju vyniesli na gauč domov. Doma zaspať ani za nič, lebo však by jej náhodou niečo ušlo...
obcas hodinu a obcas aj viac ako 3, ale uz ho tolko nenechavam, lebo potom je dlho vecer hore
Od dvoch rokov cez den vobec, ale v noci spala 11 - 12 hodin
16 m.zacal vynechavat spanok.. do 3 rokov prestal sapt poobede.. az v skolke, kde siel ako 4,5 vraj opat spaval.. niekedy..
Mladsia spavala do skoro 3r., Len raz ju zobudilo a vydesilo vrtanie.. dovtedy spavala aj 3hodiny a musela som ju budit..
Ahoj môj syn má 4 a chodí ešte spinkať tak na hodinku pokial Jen vyštaveny tak aj dlhšie. Niekedy zase nepotrebuje.
Moj maly nespava od 2,5 roka
Od roka
U nás sa nespí od 15 tích mesiacov.
Moja prestala presne v 3 rokoch
Prvé dve nespavali (alebo veľmi výnimočne) od troch rokov a nezaspali ani v škôlke kam chodili od 4r, posledny nespaval tak od 3,5 doma ale v škôlke kam tiež chodí od 4r zaspí každý deň.. on je aj typ čo zaspí kdekoľvek, starší potrebovali svoj kľud..
moja prestala spávať poobede na jar pred nástupom do školy ...to mala 6,5 roka
pamatam si len, ako to bolo u najmladsej. Este v 6-tich rokoch spavala cez obed. Zo skoly prisla o 13,30, obedovala a o cca 14,00 - 14,15 zaspala, cca 2 hodiny. Spat vecer chodievala okolo 22,00 a vstavala o 7,30. Spavala takto pocas 1.rocnika ZS, pred dovrsenim 7.roku uz prestala
16m. Uplna normalka
od 3 rokov, ani omylom 🙄
Az v 6 a pol roku
Naši prestali sppavat cez deň medzi 1,5 až 2 rokmi. Ale je to veľmi skoro. V škôlke vyslovene trpeli cez obednú spánok a nechceli tam preto chodiť.
Prva dcera prestala pravidelne cez obed spavat v 2r a druha este spava, ma 5r. ale len v skolke, doma nie.
Cez deň asi tak do 3,5 roka pravidelne . Potom už menej a menej. Po štvrtom roku vôbec. Zasa večer zaspáva okolo 20:30 a stabilné spí bez prerušenia asi do siedmej.
Moja ma 7 a cez vikend po obede si rada este lahne ak je skaredo a nejdeme von. Podotykam ze sama od seba a ja sa pridam 🙂
2 dvoch rokoch. Ale noc prespí celu 12-13 hodín

mame dve dcerky, uz su to skolacky, ale ku spanku - boli to dost nespave deti a cez den prestali spavat este pred druhym narodkami, obidve skoro v rovnakom case, aj ked to nie su dvojcata. VSetci sa mi vtedy cudovali, ze take deti by mali este po obede spat a pod.... ja som to prebrala s detskou dr. a ta mi povedala, ze ak maju dostatok spanku v noci (co obidve mali), tak ich nemusim nutit spat po obede. Aj zo skolky som ich brala na obed, nastastie som mohla. Inak by som asi skoncila na liekoch, oni totiz ked spali po obede, tak isli spat o pol noci, co sa dlhodobo nedalo zvladat...je to ozaj velmi individualne....urob ako je tebe a tvojmu dietatu najlepsie