Vymenený deň s nocou u detí. Ako ste to riešili?
ahoojte..mate niektorá skúsenosti, že vaše deťúrence mali vymenený deň s nocou? ako ste to potom riešili?? Môže sa to nejak už prejaviť aj u bábätiek v brušku...
My sme boli tiez v brusku najaktivnejsi v noci, ale ja som tomu bola rada..Cez den som maleho necitila skoro vobec, az som zacala uplne stresovat, ci je vsetko ok. No a ked zacal v noci zurovat, vzdy som sa ukludnila.. Ono to je mozno aj tym, ze vnoci viac registrujes pohyby dietatka..dietatko v brusku nevie, ci je den alebo noc. A nevie to ani po porode. Chvilku trva kym to zacne rozlisovat. Ako povedala @hrozienko11- treba mat cez den ruch a ono o chvilu zisti, ze v noci je pokoj a ma sa spat.. Nas maly dost vyspaval aj cez den, nechcela som ho velmi budit, ale potom mi zacal vystrajat v noci a tak som ho cez den nechala spat max. 4 hodky a potom som ho nakrmila... a nejak sa to same upravilo.
ja som toto zazila s najstarsim synom cez den sa budil len na jedlo a vecer bol hore skoro celu noc trvalo to asi pol roka treba len vydrzat
Moja malinka bola v noci aktivna, a fakt je, ze to je aj teraz po narodeni. Ale nemozem povedat, ze je to vymeneny den s nocou, len sa casto budi... cez den je aktivna az prilis 😀 . Na noc proste treba ticho, tlmene al. ziadne svetlo, odstranit ruchy, co su pocas dna. Pokial je to celkom prevratene, vraj pomaha aj ritual, napr. vecerne kupanie - zmenit asi tak na 2 tyzdne a kupat rano, babatku by sa to potom malo upravit.

my sme si tym presli 😀 v brusko bol drobec velmi aktivny v noci,cez den sa tiez mrvil ale nie az tak. a akonahle som si lahla,tak zacalo rodeo. po narodeni mi krasne prespal v nemocnici v noci. po prichode domov to uz tak nebolo. cez den nam drobcek vyspaval aj tri hodiny a v noci bol hore dlho,asi hodinku spal a zas. ale po troch-styroch tyzdnoch sa to same upravilo. odporucili nam cez den mat ruch a vecer zas pokoj. ci to zabralo,netusim,ale uz lepsie spime v noci a to je hlavne 🙂