icon

Za čo ste na svoje deti hrdé?

macickaandy
20. júl 2022

Aký dobrý skutok urobili?

pininka1
20. júl 2022

Ze su max samostatne ku comu sme ich viedli, ze sa vedia krasne postarat ako chlapci o svoju malu sestru, nemaju problem dat jej jest, osprchovat, obliecť ani utriet zadok.

simonecka008
20. júl 2022

moja ma len 3,5 roka 🙂ale raz v obchode dotycnemu padlo maslo na zem odisiel prec moja ho zdvihla a polozila naspät do regalu 🙂 som na nu hrda!

danica2711
20. júl 2022

@macickaandy a tvoje?

mouxa
20. júl 2022

@simonecka008 Mala mala utekat za ujom, ze mu nieco padlo :D Ale nie, len zartujem, je to zlate 🙂

moniikka
20. júl 2022

@macickaandy za to, ze sú samostatní a na 10 ročnú dcéru sa môžem maximálne spoľahnúť, ze sa postará o 6 ročného brata a naňho som hrdá za to, ze je neskutočne rozumný a posluchne ju stále. Na najstaršiu 17.rocnu som hrdá, ze od cca 15.rokov brigáduje

bajka16
20. júl 2022

Na staršieho. Že má zachvilu iba 3 roky, a vie povedať prepáč, ďakujem, pomôžem ti?, Empatiu má na úrovni, na akej ju nemajú poniektorí dospelí. Je plný lásky a vie ju aj rozdávať. V obchode, hoxikde medzi ľuďmi sa správa slušne, nikdy som ho nemusela napomínať ani nič podobné. Je to moje srdiečko ❤️

bavlnka92
20. júl 2022

najviac za slová prosím / ďakujem / nech sa páči / prepáč.
naposledy keď sa predvčerom bol podeliť o cukríky (také to mini pidi balenie z veľkého balenia) s pani učiteľkami v triede. - 4 a pol roka 🙂

lija22
20. júl 2022

dvojrocna sa vie krasne vsade pozdravit a dakuje aj za co nemusi. to som ju neucila, robim to tak aj ja a velmi ma tesi, ze takto pekne si to prisvojila. Dalsia dcera 7 rocna berie v mnohom ohlad na svoje postihnute dvojca a teda lahke to nema.
inac toto je konecne pekna tema

mamelka
20. júl 2022

24.12.21 sme sa boli prejsť, Amália našla peňaženku a hneď povedalaže ju treba vrátiť(podla obcianskeho sme nasli majitelku) V škole našla telefón potom druhý x peračník a dala vždy učiteľke,že niekto stratil
Na staršiu sa môžem spoľahnúť vo všetkom. Je zodpovedná a neskutočne mi obe pomáhajú pri našej tretej dcérke 🥰🥰🥰

kamatopo
20. júl 2022

Ja som hrdá na svojho syna, že aj keď nemal pri sebe biologického otca dokázal vyrásť v muža ktorý cti hodnoty rodiny a s každým vychádza v dobrom. Vie zdraviť z diaľky a ľudia mi ďakujú aký je voci ním usluzny. Je to moja hrdosť a ďakujem Bohu že mi ho dal, aby som vedela čo to je nekonečná láska.

veronka523
20. júl 2022

@macickaandy ďakujeme za konečne pozitívnu tému 🙂 som hrdá na svoje dcéry (6 a 4) že vedia samé od seba poďakovať, poprosiť a také drobné prejavy empatie. Samozrejme majú svoje chvíle ale často má prekvapí ako dokážu ešte aj mňa vyškoliť:D raz sme išli autom a nadávala som na jedného vodiča že je magor a staršia mi hovorí : mami to čo sú za slová že magor. Ja som jej na to povedala že jazdí rýchlo a ja mám v aute tri deti, chcem sa bezpečne dostať domov. Ona na to: on má možno v aute jedno ktoré plače a chce byť rychlo doma ;) ... Alebo, keď o mladšej učiteľka povedala, že takých deti ako je ona by chcela v triede aj 30 🙂

vevapeto
20. júl 2022

@macickaandy moja 10 ročná mi perfektne pomáha s 1,5 ročnou, vie krasne hrať na klavíri a v škole je jednotkarka. Na tu mladšiu som hrdá že je tak úžasná . Teda obe sú úžasné ❤️❤️❤️

luc308
20. júl 2022

@macickaandy moj ma necele tri roky..vie sa podakovat, poprosit, pozdravit, prepacit..ked niekomu nieco spadne alebo strati, uteka podat, vsetkych znamych uz zdialky zdravi..a moja srdcovka, ked chce pohladkat psa, pride a povie: dobyy den, mozem pomojkat havinka? 😍🥲

lucinka1988
20. júl 2022

@macickaandy môj 4 ročný Saminko je neskutočne vnímavý a citlivý chlapček, zároveň dosť priebojný a výrazná- silná osobnosť- tak strašne som si priala, aby taký bol🙏Pozdraví každého na ulici, zaujíma sa citlivo o každého na ihrisku, ak náhodou niekto spadne, jeho dobré srdiečko by sa dalo krájať a to, akú úctu a priazeň vyjadruje mne ako mame, to sa slovami ani nedá opísať, on mi už toľko krásnych vecí povedal, že veľakrát som sa pri ňom rozplakala, nedalo sa inak 😍Ale veľmi ho obdivujem za to, aký je vnímavý, zvedavý, inteligentný a najmä- chcela by som mať ten jeho "životný drive " a pozitivizmus v každej chvíli, tak veľa sa ešte mám od neho učiť😍Tak či tak, Prajem si len jedno, nech sú moje deti šťastné a je úplne jedno, akú životnú cestu si výberú.

martina1985ba
Odpoveď bola odstránená
daniela2202
21. júl 2022

@simonecka008 😊😊😊👍