Za čo ste na svoje deti hrdé?
Aký dobrý skutok urobili?
moja ma len 3,5 roka 🙂ale raz v obchode dotycnemu padlo maslo na zem odisiel prec moja ho zdvihla a polozila naspät do regalu 🙂 som na nu hrda!
@macickaandy a tvoje?
@simonecka008 Mala mala utekat za ujom, ze mu nieco padlo :D Ale nie, len zartujem, je to zlate 🙂
@macickaandy za to, ze sú samostatní a na 10 ročnú dcéru sa môžem maximálne spoľahnúť, ze sa postará o 6 ročného brata a naňho som hrdá za to, ze je neskutočne rozumný a posluchne ju stále. Na najstaršiu 17.rocnu som hrdá, ze od cca 15.rokov brigáduje
Na staršieho. Že má zachvilu iba 3 roky, a vie povedať prepáč, ďakujem, pomôžem ti?, Empatiu má na úrovni, na akej ju nemajú poniektorí dospelí. Je plný lásky a vie ju aj rozdávať. V obchode, hoxikde medzi ľuďmi sa správa slušne, nikdy som ho nemusela napomínať ani nič podobné. Je to moje srdiečko ❤️
najviac za slová prosím / ďakujem / nech sa páči / prepáč.
naposledy keď sa predvčerom bol podeliť o cukríky (také to mini pidi balenie z veľkého balenia) s pani učiteľkami v triede. - 4 a pol roka 🙂
dvojrocna sa vie krasne vsade pozdravit a dakuje aj za co nemusi. to som ju neucila, robim to tak aj ja a velmi ma tesi, ze takto pekne si to prisvojila. Dalsia dcera 7 rocna berie v mnohom ohlad na svoje postihnute dvojca a teda lahke to nema.
inac toto je konecne pekna tema
24.12.21 sme sa boli prejsť, Amália našla peňaženku a hneď povedalaže ju treba vrátiť(podla obcianskeho sme nasli majitelku) V škole našla telefón potom druhý x peračník a dala vždy učiteľke,že niekto stratil
Na staršiu sa môžem spoľahnúť vo všetkom. Je zodpovedná a neskutočne mi obe pomáhajú pri našej tretej dcérke 🥰🥰🥰
Ja som hrdá na svojho syna, že aj keď nemal pri sebe biologického otca dokázal vyrásť v muža ktorý cti hodnoty rodiny a s každým vychádza v dobrom. Vie zdraviť z diaľky a ľudia mi ďakujú aký je voci ním usluzny. Je to moja hrdosť a ďakujem Bohu že mi ho dal, aby som vedela čo to je nekonečná láska.
@macickaandy ďakujeme za konečne pozitívnu tému 🙂 som hrdá na svoje dcéry (6 a 4) že vedia samé od seba poďakovať, poprosiť a také drobné prejavy empatie. Samozrejme majú svoje chvíle ale často má prekvapí ako dokážu ešte aj mňa vyškoliť:D raz sme išli autom a nadávala som na jedného vodiča že je magor a staršia mi hovorí : mami to čo sú za slová že magor. Ja som jej na to povedala že jazdí rýchlo a ja mám v aute tri deti, chcem sa bezpečne dostať domov. Ona na to: on má možno v aute jedno ktoré plače a chce byť rychlo doma ;) ... Alebo, keď o mladšej učiteľka povedala, že takých deti ako je ona by chcela v triede aj 30 🙂
@macickaandy moja 10 ročná mi perfektne pomáha s 1,5 ročnou, vie krasne hrať na klavíri a v škole je jednotkarka. Na tu mladšiu som hrdá že je tak úžasná . Teda obe sú úžasné ❤️❤️❤️
@macickaandy moj ma necele tri roky..vie sa podakovat, poprosit, pozdravit, prepacit..ked niekomu nieco spadne alebo strati, uteka podat, vsetkych znamych uz zdialky zdravi..a moja srdcovka, ked chce pohladkat psa, pride a povie: dobyy den, mozem pomojkat havinka? 😍🥲
@macickaandy môj 4 ročný Saminko je neskutočne vnímavý a citlivý chlapček, zároveň dosť priebojný a výrazná- silná osobnosť- tak strašne som si priala, aby taký bol🙏Pozdraví každého na ulici, zaujíma sa citlivo o každého na ihrisku, ak náhodou niekto spadne, jeho dobré srdiečko by sa dalo krájať a to, akú úctu a priazeň vyjadruje mne ako mame, to sa slovami ani nedá opísať, on mi už toľko krásnych vecí povedal, že veľakrát som sa pri ňom rozplakala, nedalo sa inak 😍Ale veľmi ho obdivujem za to, aký je vnímavý, zvedavý, inteligentný a najmä- chcela by som mať ten jeho "životný drive " a pozitivizmus v každej chvíli, tak veľa sa ešte mám od neho učiť😍Tak či tak, Prajem si len jedno, nech sú moje deti šťastné a je úplne jedno, akú životnú cestu si výberú.
@simonecka008 😊😊😊👍

Ze su max samostatne ku comu sme ich viedli, ze sa vedia krasne postarat ako chlapci o svoju malu sestru, nemaju problem dat jej jest, osprchovat, obliecť ani utriet zadok.