icon

Opustila som neverníka. Vyhrala som a som hrdá.

Včera o 09:01

Ahojte, chcem sa trochu vyrozpravat. Pred pol rokom som spoznala jedneho chlapa. Uplnou nahodou mi napisal na Facebooku a pozval ma na rande. Na druhy den sme sa stretli a poviem vam, bol to presne ten typ chlapa, pri ktorom "rande" znamena, ze namiesto toho, aby ste si sadli a porozpravali sa, rovno skoncite v posteli. No a samozrejme, stalo sa to aj mne. Zacali sme sa teda stretavat skoro kazdy druhy den. Zo zaciatku to bolo fajn, ale postupne zacal byt neskutocne otravny. Neustale mi vypisoval, pytal sa, ci nase rande plati, ci urcite pridem, kedy pridem... stale potreboval uistenie. Ja som pritom velakrat prisposobovala vsetko svojej rodine a dcere, takze nie vzdy sa mi dalo prist podla jeho predstav. Napriek tomu sme to nejaky cas takto tahali a dokonca som sa k nemu aj nastahovala spolu s dcerou. Myslela som si, ze uz teda viem, s kym zijem a co od neho mozem cakat. Msiac dozadu boli sme u kamaratky a z jeho mobilu sme jej chceli nieco poslat. Pri tom sa v mobile objavili nejake skryte priecinky, ktore bezne nebolo vidiet. Zo zvedavosti sme do nich pozreli... a tam boli videa inej nahej sexujucej zeny. A nie jedno. Bolo ich vela. Boli natocene v jeho spalni a podla datumov islo o viacero roznych dni. Najhorsie na tom bolo, ze som si tie datumy velmi dobre pamatala. Boli to presne dni, ked som u neho este nebyvala a ked som ja zrusila nase rande, pretoze som chcela byt radsej so svojou rodinou. A prave v tie dni mal on doma evidentne uplne iny program. Asi si viete predstavit, co vo mne v tej chvili bolo. Vsetko sa vo mne otocilo. Nahnevana, sklamana a hlavne znechutena som narobila poriadok, zbalila seba aj dceru a odisli sme. A dnes? Dnes som na seba hrda. Som rada, ze som vtedy neprehliadla to, co som videla, a ze som mala dost rozumu a sily povedat DOSŤ. Dala som mu kopacky ja, ja som mu ich dala, a nie on mne no a odisla som od neho. Niekedy clovek az spatne pochopi, ze niektore "nahody" sa stanu prave preto, aby nam otvorili oci. A toto bola presne jedna z nich, ale ja som vyhrala.

anonym_cffcad
Včera o 09:11

Takze ta podvadzal s viacerymi. Nuz chyba ti schopnost citat v ludoch. Na muzov, s ktorymi po prvom rande vies skoncit v posteli pozor, lebo takto mohlo skoncit vela inych zien. Bud rada, ze si si neodniesla kvapavku alebo nejaku inu "maskrtu".

anonym_191efb
Včera o 09:17

@anonym_autor , hned s nim vhupneš do postele na prvom rande a ešte sa divis, že ma paralelné vzťahy? Ty tiež nebudeš v poriadku, keď si s takým bývala aj s dcérou po pár mesiacoch. 6 mesiacov spolu a k tomu rozchod aj odstahovanie sa. Gratulujem. Snáď sa dcéra takto nesťahuje s tebou 2x ročne

januska12323
Včera o 09:29

Zas tu niekto testuje reakcie? Pred pár dňami písala "slečna" ako má chlapa, ktorý obrába tri naraz a jedna z nich mala dcéru a bývala s ním....

anonym_4079a9
Včera o 09:54

čáry-máry fuk a zrazu sa zjavili neviditeľné priečinky, keby si si nevymýšľala

lucik194
Včera o 10:13

ufff uz nez zacne ta skola......
jasnacka, ze vsade sa hned v telefone objavia neviditelne priecinky.......

aj tu o Karkulke porozpravaj........

zaujimalo by ma, kolko dostavaju brigadnici na MK za kazdy napisany prispevok......

sisska96
Včera o 10:44

@anonym_autor ČOOOO za pol roka si stihla, si niekoho spoznať bývať uňho s dcerou a odsťahovať sa? Čo ti je.....beeeeeeee ? 😂😂 Nemáš na čo byť hrdá

anonym_909dfe
Včera o 11:04

@anonym_autor ja si myslím, že nemáš byť na čo hrdá..To ze na prvom rande sa s niekým vyspíš,ok,stane sa.Ale že poznáte sa polroka, sťahujes sa k nemu aj sa stihneš odsťahovať aj s dcérou...mala by si mať viac rozumu
. chúďa dieťa.. Si jej dobrým príkladom...Nato si nemyslela? O ňom sa vyjadrovať nebudem, keďže mohlo ťa to napadnúť,ze ked s tebou ide hneď do postele, môže to robiť aj s inými...ze nie si jeho jediná 🫪

anonym_9b9cb4
Včera o 11:07

Ze hrdá
😃😃
A na co?
Na seba?
Tahas dceru po frajeroch..
Ved si sa na orvom stretnutí ukázala aká si..netreba ta dobíjať, nemusel robiť nic, na 1.rande si mu dala..ty hrdá..

janinah
Včera o 11:11

Hrdá? Mne napadá ani slovo na h.....
Take,že nie múdra😜

anonym_efdd1c
Včera o 11:12

@anonym_autor
Nie som si vôbec istá, či si vyhrala, keď sa behom 6 mesiacov s dcérou nasťahuje s k cudziemu chlapovi. Tej mi je ľúto. Mali sme takú mamu jednu tiež v rodine. Vieš ako to dopadlo? Jej dcéra si odniesla takéto debilné vzorce chovania sa, mala 6 deti, každé s iným. Kôli matke ani ucnak nedokončila, lebo mamuška sa musela sťahovať do iného štátu asi pol roka pred skúškami dcéry! Matka žije do dnes. Dcéra po mnohých náročných životných skúškach to celé nezvládla. Zlyhalo jej srdce. Ona bola dobrý človek, len malá na hovno detstvo aj dospievanie.
Tak sa skutočne spamätať, pre svoju dcéru....

svetlonos
Včera o 11:15

Už len to, že píšeš o takomto chovanie sa matky, vyjadruje tvoju jednoduchosť a hlúposť. Hlavne keď tu ideš prezentovať aká si hrdá na seba ...

anonym_970840
Včera o 11:36

@anonym_autor sa nebojis ze ma natocenu aj Teba pri sexe?

anonym_3f4efe
Včera o 12:19

Ja som si našla chlapa po skoro desiatich rokoch a sťahovala sa k nemu s deťmi po dvoch rokoch randenia a hneď som tu bola označovaná ako mačka čo navlačuje mačence hore dolu, ako sa jej zachce. Som rada že niekto nepotrebuje ani dva roky.

anonym_d1c8a7
Včera o 12:34

Chlapi sú riadení pudmi. Preto.nebola to z jeho strany láska moc. I keď chlapi oddeľujú sex a lásku. Mrzui má to. Ja som neveru odpustila

autor
Včera o 12:48
@anonym_4079a9

čáry-máry fuk a zrazu sa zjavili neviditeľné priečinky, keby si si nevymýšľala

@anonym_4079a9 otvor messenger a daj pridat fotoprilohu a roluj dolu. medzi obrazkami a videami ti ukaze aj tie ktore su v skrytych priecinkoch. Tiez som to netusila.

lubkavargova1
Včera o 12:48

Podla mna skor z teba hovori hnev a nie hrdost...akoze dobre, pustila si ho k vode, ale nevyhrala si. On si dalej uziva, on sa otrasie a ide dalej, ale ty s dietatom...no popravde, neviem neviem

autor
Včera o 12:51
@anonym_970840

@anonym_autor sa nebojis ze ma natocenu aj Teba pri sexe?

@anonym_970840 Vsetko som mu vymazala. Nebolo toho vela a boli iba v mobile.

catherin4
Včera o 12:52

To si mala stastie ze si na to prisla tak skoro. Mohol ta aj niecim nakazit. Urobila si dobre.

autor
Včera o 12:53
@catherin4

To si mala stastie ze si na to prisla tak skoro. Mohol ta aj niecim nakazit. Urobila si dobre.

@catherin4 ak zistim kde sa da objednat na vysetrenie tak pojdem hned. Praveze neviem, kolko ich bolo.

tiezjedna
Včera o 13:19
@anonym_autor

@catherin4 ak zistim kde sa da objednat na vysetrenie tak pojdem hned. Praveze neviem, kolko ich bolo.

@anonym_autor ty si s cudzím chlapom šukala bez kondómu???? Ja fakt neviem, na čo si ty hrdá...🤦‍♀️

lubkavargova1
Včera o 13:30
@anonym_autor

@anonym_970840 Vsetko som mu vymazala. Nebolo toho vela a boli iba v mobile.

@anonym_autor zlatko, to ze vymazes z mobilu neznamena ze si vymazala z cloudu alebo z kosa..to tam ostava stale pokial z tamad si to nedala prec

autor
Včera o 13:35
@lubkavargova1

@anonym_autor zlatko, to ze vymazes z mobilu neznamena ze si vymazala z cloudu alebo z kosa..to tam ostava stale pokial z tamad si to nedala prec

@lubkavargova1 coooo????? Napis mi spravu....

lubkavargova1
Včera o 14:01
@anonym_autor

@anonym_autor a co moja to si nevedela?? Ked si vedela zistovat skryte priecinky toto je malinka s cloudom a zaklad vedomosti pokial mal Iphone tak este lepsie sa to uklada mimo mobilu :D ej ej ej

anonym_9b9cb4
Včera o 14:04
@anonym_autor

@anonym_autor hádam si si nemyslela ze odstránením z galérie je to navždy prec.

Keby si mu aj koš vymazala, aj tak sa da dohladat.
By som sa cítila zle pred dcerou ze ju vlacim ako mača.

Keď sa opäť "zamilujes" presťahujes k nádejnému, aj sa jej opýtaj ci chce..ber ohlad aj na nu lebo v dospelosti ti krásne poďakuje..

anonym_e3f6c0
Včera o 16:59
@tiezjedna

@anonym_autor ty si s cudzím chlapom šukala bez kondómu???? Ja fakt neviem, na čo si ty hrdá...🤦‍♀️

@tiezjedna asi brala tabletky, tak kondom je zbytočný

mondolina
Včera o 18:02
@anonym_e3f6c0

@tiezjedna asi brala tabletky, tak kondom je zbytočný

@anonym_e3f6c0
zbytočný? choroby prenosné pohlavným stykom? nič? 🙈

anonym_bbf01f
Včera o 18:12

Akurat mi dcera hovorila,ze ma novu spoluziacku a isla okolo ich domu a tam este boli 2 mladsie sestri,samozrejme kazde malo ine priezvisko.Davaj si pozor,aby si aj ty takto neskoncila.Deti a kazde ineho otecka.Nikdy toto nepochopim,ale to bude asi tym,ze som vybrala najlepsie a este viac ako som si predstavovala 1 otca pre vsetkych 5 deti a to na cely zivot.
Uz sa venuj len dcere a trtkov nechaj kur...

podvody
Včera o 18:23

Má šťastie že je príťažlivý. O tom to celom je. A tí slušní muži čo by si ju vážili atď. končia ako kamaráti lebo neni chémia. To je celé. Lebo všimnite slušný (v ženskej reči nudný) muž môže dvoriť aj dva mesiace, a žena stále to klasické že ešte potrebuje čas, netlač na to a pod. Ale príde taký badboy (v ženskej reči príťažlivý muž) a nemá problém na prvom rande skončiť v posteli. Sukničkárom sa môže stať ten, kto má tú iskru, príťažlivosť, chémiu. Lebo ženy len to zaujíma. Ak je muž milý, dobrý, verný, starostlivý, tak je len kamarát lebo je sním nuda a žena potrebuje vzrúšo. Tu je toho krásny príklad. Ten kto láme ženské srdcia dostane šancu hneď. Nech ich ešte ďalšich 100 zlomí. Ťuťkuvia sa k žene nedostanú nikdy.

anonym_e3f6c0
Včera o 19:26
@mondolina

@anonym_e3f6c0
zbytočný? choroby prenosné pohlavným stykom? nič? 🙈

@mondolina tak keď už bývali spolu . BTW nikde nepísala že nemali kondóm

blacki12
Včera o 21:16

@anonym_autor Je mi ľúto tvojej dcéry. Celé od začiatku je to zle. Príliš rýchlo. Aj ten kontakt na facebooku mi príde ako lacný pokus , ktorý mu vyšiel. To tlačenie na častý kontakt a vypisovanie je love bombing. On očakával, že vždy pribehneš ako pes. Lebo on je ten king. Nie je normálne, chcieť sa stretávať okamžite, denne. Určite nie po tom, ako si to s niekým neznámim jednorázovo rozdáš. To, že si často za ním behala, bola aj forma izolácie. Aby si mala menej času na dcéru, blízkych, seba, aby on bol ten stredobod. Ty si dospelá a to, že si blbá a spìš na prvom rande s nejakým náhodným idiotom, ktorého nepoznáš a spávaš s nìm bez gumy ok, nes si následky. Ale ako k tomu príde do psej matere tvoja dcéra? Že ju nasťahuješ k sexuálnemu predátorovi pod nos, Tento chlap nie je pohŕdavý. Sex je jeho palivo, denný spôsob ako dostáva potvrdenie od žien. A ver mi, že tam je veľká škála. On nie je pohŕdavý a ani normálny, keď momentálne nemá do čoho pichnúť. Dúfam len, že sa tvojej dcére za ten čas nič nestalo. Pretože by bolo len otázkou času, kedy by jej ublížil.
Si veľmi nezodpovedná hus, ktorá nechráni svoje dieťa.