Začíname s odplienkovaním
Ahojte, co mam robit? Zaciname s odplienkovanim - syn sa zobudil po obednajsom spanku, plienka sucha, isli sme hned na nocnik, pekne sa vycikal. O 20 minut zas, ale uz do nohavic. Momentalne mi zatial necikal 3 hodiny...... 😏 Ja neviem, co v takom pripade? Tak naspat radsej plienku? Pytala som sa kazdychv30 minut, aj sme boli vonku, nechcel ani do travy, aj som ho posadila na nocnik a nic.... 😏 Povedal, ze este nechce.
Dakujem!
Ja som sa pytala castejsie ako po 30 min... Mozno aj kazdych 5 min 🙈🤭 a kriticke boli prve tri dni... Ked tieto vydrzite (hlavne ty s nervami), tak to bude zo dna na den lepsie... Neviem ale ake state je tvoje dieta, ci uz je "zrele"...
@ikonica ma 2 roky a 3 mesiace. Na spinkanie mu mozem dat radsej, ze? 😅 Vcera akurat po 4 hodinach NEcikania, oznamil, ze "cika". Do slipov. Pritom sme ho 5 minut predtym posadili na nocnik.
A ako to urobit s kakom? Od toho sa bojim najviac. 😬
Keď skončí kako v trenkoch tak vyklopíš do záchoda a operieš 🤣 ale sú to zábavné situácie, hlavne keď objavíš kako uprostred obývačky 🤦♀️🤣 ale na to sa naučí rýchlo, pokiaľ ho to nebude bolieť a nebude mať potom z toho stres tak kako zvyknú deti pochopiť veľmi rýchlo.
Na môjho staršieho zaberalo ze vždy chcel ísť to čo vykonal do nočníka splachnut a umývať si ruky s "prdiacim" mydlom. Dá sa kúpiť, sú na ňom nakreslené mimone a keď ho stlačiš tak si prdne, alebo sa zasmeje 😁 pre neho to bola motivácia a behom týždňa bol bez plienky. Mal tuším 19 mesiacov. Držím palce a pevne nervy 😊
Na spanie som zo zaciatku radsej nechavala, dala som aj nepremokavu plachtu pod klasicku alebo som podlozila uterak... Ked kako skoncilo na gatiach tak co sa da vyklopit do wc a potom oprat v rukach a este v pracke... Nasa mala skor taky problem, ze kakala len raz za par dni, tvrde kako, bolestive, bala sa kakat... Uz je to lepsie, ale stale nechodi kazdy den...
A este za kazde curko ci kako do nocnika som davala malu cokoladku alebo tusim aj nalepku... Uz si presne nepamatam...

Ponukaj mu piť, potom vo vani sa určite vycika