icon

Žehlíte novorodencovi oblečenie?

24. aug 2022

Ak áno, do kedy? Pri prvom dieťati som žehlila, teraz zvažujem ..
Ďakujem za skúsenosti🙂

Strana
z2
stastnamamana4
24. aug 2022

Tretiemu som nežehlila, keď som vytiahla zo sušičky prádlo bolo jemné, bez čiastočiek prachu a bez problémov.. Pri prvých dvoch deťoch som nemala sušičku a žehlila som

lenkakravcova
24. aug 2022

Nežehlila som ani pri jednom.

tara42
24. aug 2022

Zehlila som cca do 1,5r. Potom sme kupili susicku a uz nezehlim.

jaskolka
24. aug 2022

Nie, nezehlila som, ani mi to nenapadlo, mame sušičku a žehličku už a ni neviem kde ju mam, nezehlim vôbec nič .

evkamotka
24. aug 2022

Pri prvom som zehlila, pri druhom som to nestihala a zistila som, ze je to uplne jedno 🙂
Detske veci som prala zvlast od našich.

bororka
24. aug 2022

Žehlila a stále žehlím/10m

thoughtfulweirdo
24. aug 2022

Nezehlila som ani jednému 😁

katkine_terapie
24. aug 2022

Zehlim vsetko a zehlila som aj ked boli deti bábätká.

simca06022011
24. aug 2022

Zehlila som, do dnes zehlim takmer vsetko.

bert22
24. aug 2022

ja som pri malej zvykla zehlit uplne vsetko, keby mam druhe, asi by som to zvazila 😀 samozrejme, ked je dietatko celkom malinke, tak treba, mozno tak prvy mesiac-dva by som povedala.

gladys_07
24. aug 2022

Ja som zehlila prve tri mesiace, potom mi jedna porodna asistentka povedala ze je to zbytocne a oslobodila ma 😂

zooeynka
24. aug 2022

Nezehlila som pri ziadnom babatku. Mozno to ma vyznam ak ma dieta exemy alebo nejake kozne papluhy, ale pri zdravom babatku je to zbytocne.

kris_tin257
24. aug 2022

Pri prvom som žehlila všetko do 1,5 roka odvtedy len nové oblečenie, pri druhom tiež plánujem žehliť 😊

trinneo
24. aug 2022

Zehlim detské aj dospelé veci, dcera bude mat 4 roky a pri druhom budem žehliť tiež vsetko vsetkym

titla
24. aug 2022

Do 2 rokov som zehlila vsetko.

thereisabear
24. aug 2022

Nie

boldo87
Odpoveď bola odstránená
matkahelka
24. aug 2022

pri prvej dcere som zehlila do roka, teraz mam 8mesacnu a tiez zehlim, tiez cca do roka planujem

ichbinich
24. aug 2022

Nie, ja krkavcia mat nezehlim 😀
Moja mama ozehlila synove veci, kedze sme narychlo museli dokupit velkost 50 a narychlo prat, lebo bol taky drobny 😀 Nedala si to vyhovorit. Tak syn mal raz v zivote ozehlene 😀
Zehlim tak raz za rok, ked ideme na svadbu a pod. a treba nam kosele/bluzky. Inak nosime rifle a tricka, ked ich dobre zavesim, resp. hned po vybrati zo susicky odlozim, tak ich zehlit netreba 😉

nikayla
24. aug 2022

Žehlila som pri prvej aj druhej dcére asi do roka 😁 tretí chudáčik musí vystačiť bez toho, tomu som žehlila len pred narodením, potom už nebol čas 🤷

selest
24. aug 2022

Ano novorodencom som zehlila dokladne vsetko. Potom este tak do pol roka aspon co bolo priamo na telo. Inak doma vobec nezehlim len vynimocne..

halci
24. aug 2022

zehlila som a zehlim stale.

autor
24. aug 2022

Ďakujem vám za skúsenosti...ak to bude v mojich možnostiach tak budem žehliť, ak nie tak sa tým nebudem trápiť vidím že deti prežili aj bez toho (nadnesene povedané) .... rada by som žehlila ale mám isté zdravotné problémy už teraz počas tehotenstva

rk123
24. aug 2022

nezehlila som a ani nezehlim

denisah6
Autor odpoveď zmazal
guliver19
24. aug 2022

Nezehlila, totalna zbytocnost.

simona92101
24. aug 2022

Pri prvej mozno 2 mesiace,aj tak som prala zvlast vsetko.teraz chystam uz pre druhe babo a nezehlim nic.poradili mi na dezinfekciu k praniu pridat dezinfekciu na pranie z DMky(aj ine znacky maju,je bez vone),a tam to staci.

sasitimi17
24. aug 2022

Ja žehlím aj 4 ročnej… a aj sebe.. no a?

zooeynka
24. aug 2022

@sasitimi17 no a nic 🙂 Niekto to povazuje za zbytocne, nezehli a nechyba mu to a niekto nie. Kazdy sme iny. Ved je to ok.

asocial
24. aug 2022

Ano. ZeHlim vsetko. Aj muzovi, aj detom 6 a 9.

Strana
z2