icon

Zmäkčenie stolice

efinka666
8. apr 2018

Kocky prosím vás,synček ma 9 týždňov,posledné 3 týždne ma problémy so stolicou,sme na UM..
Máme biogaya,aj espumisan takže vetry má ok..dávam tiež vlockovy vývar,alebo prevarenu vodičku..
No s kakanim😣každý 2-3den ma stolicu,ale najprv tuhú(taká postlacana plastelína) aj to mu musím dopomôcť rurkou,inak by to nešlo,a potom znova naloží do plienky,ale už riedku...a toto sa opakuje už 3tyzden...

janci05
•
8. apr 2018

Možno mu nesedí UM. Skús zmeniť, či sa to upraví. A masíruj mu bruško a jemne pritláčaj nožičky k brušku, nech sa mu rozhýbu črievka.

masenkamedvedova
•
8. apr 2018

My sme mali tiež problémy mal hrozne koliky zmenili sme mlieko Nutrilon colic1 . Tiež biogaju aj espumisan na cumlík mu kvapnem sab simplex a rurka je naša kamoška

terezzap
•
8. apr 2018

Ahoj, my sme sa tak strasne dotrapili s tuhou stolicou..ak ti mozem poradit, daj 2 susene slivky vecer do vody a rano na lacno nech spapa take napucnene , mozes pomixovat.. zarucene pomoze ..

terezzap
•
8. apr 2018

ale tie slivky na zapchu..

terezzap
•
8. apr 2018

potom uz len skusaj probiotika, vela pit, polievocky, malo by sa to upravit

fufujara
•
8. apr 2018

Kupte si v lekarni prebiotickú vlakninu.

efinka666
autor
•
9. apr 2018

@fufujara a môžem to aj keď máme 9 týždňov? Probiotiká užívame ráno biogaya,no stolicu má ale tuhú a ťažko mu to ide ....

fufujara
•
10. apr 2018

Je od roka ale skusa sytat v lekarni ci bys i mohla dat pol cajovej lyzicky bijo gaju treba vysadit,lebosu tam uz probiot.v tom