icon

Zmenili sa po čase čierne vlásky vášho novorodenca?

maybe888
20. apr 2021

Aku mate skusenosť kočky so svojimi detičkami?Zmenila sa im farba vlaskov neskor par mesiacov od porodu?
Narodila sa nam dcerka,ma cierne vlasky a nema mať po kom. Syncek bol zas uplny blondacik aj ostal svetly.
Mozu sa vlasky zmenit aj na svetlejsie casom?Dakujem

Strana
z2
littlebubble
20. apr 2021

@malinoismum Och, tak také vlnisté, dlhé vlasy som mala aj ja kedysi 😊 nádherná je, princezná.

simona92101
20. apr 2021

Dcerka ked sa narodila,mala cierne vlasky,modre ocka.obaja s manzelom mame tmave vlasy,obaja sme tmave typy,potesila som sa,ze dcerka bude po mne,ciernovlasa modrooka slecna.vlasky jej vypadali,teraz ma 2 roky,modre ocka a blond brckave vlasky,svetlu pokozku,tiez nevieme po kom je 🤷‍♀️ vsetci sa nas pytaju,ci nieje poštarova 😃

zuz02
20. apr 2021

@martina1201 moja dcéra tak isto

tramtada31
20. apr 2021

Obe deti boli tmave, dcéra zbledla na špinavý blond a syn je hnedo vlasy a hnedooky. Dcéra sa na nás podoba, syn vôbec. Keby nebol 2x taký velky ako ostatne deti, tak si myslim, že nám ho v porodnici vymenili😀

zuzanakramarova
20. apr 2021

@maybe888 naša dcérka, keď sa narodila mala čierny vlásky a už od cca.polroka al nie skôr sa jej úplne zosvetlovali a teraz úplne svetlé...

elizabet173
20. apr 2021

@maybe888 samozrejme, že sa to môže zmeniť, môj syn bol tiež čiernovlasý, potom mu vlásky vypadali, narástlo také žlté páperie a tak tmaví rodičia vozili blonďavé bábätko, ale časom mu zase stmavli, ale len na hnedú. Mojej kamarátke (obaja s mužom blonďaví s modrými očami) sa narodilo druhé dieťa čierne ako uhol, ale postupne vybledla a dnes má také tmavšie plavé.

Strana
z2