Zmenili sa po čase čierne vlásky vášho novorodenca?
Aku mate skusenosť kočky so svojimi detičkami?Zmenila sa im farba vlaskov neskor par mesiacov od porodu?
Narodila sa nam dcerka,ma cierne vlasky a nema mať po kom. Syncek bol zas uplny blondacik aj ostal svetly.
Mozu sa vlasky zmenit aj na svetlejsie casom?Dakujem
Dcerka ked sa narodila,mala cierne vlasky,modre ocka.obaja s manzelom mame tmave vlasy,obaja sme tmave typy,potesila som sa,ze dcerka bude po mne,ciernovlasa modrooka slecna.vlasky jej vypadali,teraz ma 2 roky,modre ocka a blond brckave vlasky,svetlu pokozku,tiez nevieme po kom je 🤷♀️ vsetci sa nas pytaju,ci nieje poštarova 😃
@martina1201 moja dcéra tak isto
Obe deti boli tmave, dcéra zbledla na špinavý blond a syn je hnedo vlasy a hnedooky. Dcéra sa na nás podoba, syn vôbec. Keby nebol 2x taký velky ako ostatne deti, tak si myslim, že nám ho v porodnici vymenili😀
@maybe888 naša dcérka, keď sa narodila mala čierny vlásky a už od cca.polroka al nie skôr sa jej úplne zosvetlovali a teraz úplne svetlé...
@maybe888 samozrejme, že sa to môže zmeniť, môj syn bol tiež čiernovlasý, potom mu vlásky vypadali, narástlo také žlté páperie a tak tmaví rodičia vozili blonďavé bábätko, ale časom mu zase stmavli, ale len na hnedú. Mojej kamarátke (obaja s mužom blonďaví s modrými očami) sa narodilo druhé dieťa čierne ako uhol, ale postupne vybledla a dnes má také tmavšie plavé.

@malinoismum Och, tak také vlnisté, dlhé vlasy som mala aj ja kedysi 😊 nádherná je, princezná.