Zvláštne triesočky zapichnuté na detskom zadočku
Dobrý deň . Dcerke (18mes) som už druhý krát našla na zadočku zapichnuté drobné triesocky alebo zihadielka .. neviem ako by som to nazvala. Má to tak 2-3mm je to bledo hnedé tvrdé a evidentne bolestivé. Každé som musela vytiahnuť a dosť plakala. Nosí plienky a preto mi nejde do hlavy ako sa jej to tam zapichlo. Ako sa to tam vôbec dostalo. A ak som nejaké nevytiahla lebo som si nevsimla, zapálilo sa to. Môže to byť niečo z plienok( nosí Lupilu) ? Alebo stretli ste sa s niečím podobným? Dakujem
@lindusss2016 Môžu to byť aj tŕne ale nedáva mi zmysel ako sa jej už dvakrát dostali na zadoček. Pod plienku. A ešte nosí aj bodicka. Lebo keby nemá body by som ešte chápala že jej tam niečo spadne do tej plienky
@lindusss2016 a ani tie kaktusy nemáme. Ale bývame v chalupe so záhradou a môže tu byť kadeco
Tak ale to by musela chodiť bez plienky nie? Ako neviem a ani si len nechcem predstaviť, že by to malo byť z plienok, to by už čo bolo :/
A ma to len na zadocku? Lebo kebyze je nieco v plienkach tak to ma vsade..
@zuzanka2411 jedno raz bolo aj na podbrušku stále v oblasti pod plienkou inak všetko na zadku
@kmarnost tak skus zmenit plienky a uvidis
@kmarnost a ma to teda kazdy den? Skus zmenit plienky..alebo zober jednu, a preskumaj ju..lebo to mi naozaj vychadza iba ze je to z plienok
mna napadlo ze ci sa to tam nedostalo pocas prebalovania , napr z pultu, alebo z miesta kde prebalujes.
@kmarnost nieco pri prebalovani z pultu alebo pri kupani a podobne...?
Ak to inde nema iba na zadocku, tak by som to tipovala na plienky. Skus jej uz nedat tie lupilu, ale jednu z nich by som normalne rozstrihla a zaliala vodou a pozorovala ci sa tam nieco take objavi...lebo neviem si predstavit ako by sa jej tam cosi take dostavalo zvonka...
@zuzanka2411 mala to v priebehu dvoch mesiacov druhýkrát . Skúsim zmeniť veruze
@mrkvicka060 prvý raz som myslela presne že niečo spadlo do vane tak na to dávam bacha aj vaňu vždy zmyvam pred kúpaním.. takže druhý raz by som to vylúčila aj keď istota nie je nikdy..
@alexandraalexandrova vidis to skúsim ju normálne zaliať a či niečo nevylezie.. ale prečo by sa to stalo len našej a nikomu inému.. psycho zahada
@kmarnost moze to byt nejaka vyrobna chyba, to sa moze kludne stat...skus to a uvidis ci sa zahada vyriesi...
@kmarnost mozno je to uplna blbost, ale nemoze to byt z hovienka? Ze by vam doma nieco "okusovala" a potom sa jej to z toho hovienka zapichne? To uz je taka menej pravdepodobna situacia, ale mozno...
neskrabe sa po tele? nesvrbi ju to?

@kmarnost nemozu to byt trne? Nemate kaktusy? Moja sa raz strepala na malinovy kricek a mala plnu ruku takych jemnych chlpkov, raz spadla na gastanovu "supu" a mala v kolene poriadny trn. My sme este v Lupilu plienkach nenasli nic podozrive a to ich kupujem uz viac ako dva roky