icon

Existuje pomocná služba pre osamelých ľudí?

6. jan 2026

Ahojte, nejdem teraz rozoberať, prečo, ako, za čo apd, ale zostala som aktuálne sama. Nemám teraz nikoho v tomto momente, rodina, kamaráti apd. Môj brat je dlhodobo v zahraničí. domov nechodí, nevidela som ho 4r. Mám kamošku, ktorá býva asi 30 km odo mňa, ale ona nešoféruje.

Čiste teoreticky, ak by sa niečo stalo, zostala by som v nemocnici, bolo by mi treba doniesť lieky, nejaké veci, pyžamo apd. a ja nemám nikoho, existuje nejaká služba, ktorú by som mohla poprosiť o pomoc? Viete dať kľúče neznámej osobe, aby vám niečo priniesla asi nie je ok, ale ak by to inak nešlo.. neviem... len ma napadlo, nie je taká služba? Charita, mesto apd?

Strana
z4
eeffka
6. jan 2026
@anonym_726754

raz mi poistovna nukala priplatok, ze asistencne sluzby ku poistke, vencenie psa, polievanie kvetov a sluzby v nudzi ale uz neviem ktora poistovna to bolo v ramci rizikoveho poistenia

@anonym_726754 trochu som pogooglila a mas pravdu, abi som nevedela ze je taka moznost v generali extra

anonym_726754
6. jan 2026
@eeffka

@anonym_726754 trochu som pogooglila a mas pravdu, abi som nevedela ze je taka moznost v generali extra

@eeffka ano super, moze byt jeden cas som tam mala poistku. Takze tam asi sa da priplatit asistencne sluzby a oni uz by jej zabezpecili niekoho

kavasmliekom
6. jan 2026

Vraj BFF, sama, bez mladých, v starobinci býva, opustená a ona pozná výrazy mladých. 😅

dadis
7. jan 2026
@kavasmliekom

Vraj BFF, sama, bez mladých, v starobinci býva, opustená a ona pozná výrazy mladých. 😅

@kavasmliekom Ved nema 52, ona v kazdom prispevku meni infromacie o sebe, ani z Bratislavy nie je..

dadis
7. jan 2026
@eeffka

@eeffka Jeezis, uvidis, ze sa autorka uz neozve, lebo ona nehlada riesenia - ako napriklad tato asistencna sluzba (alebo zas napise, ze ma zivotnu poistku v inej positovni, alebo ze zivotnu poistku nechce).. ona nepise sem, lebo chce hladat riesenia, ona sa chce len polutovat..

kavasmliekom
7. jan 2026
@dadis

@kavasmliekom Ved nema 52, ona v kazdom prispevku meni infromacie o sebe, ani z Bratislavy nie je..

@dadis srandistka 😅

zuzana76
7. jan 2026
@anonym_726754

raz mi poistovna nukala priplatok, ze asistencne sluzby ku poistke, vencenie psa, polievanie kvetov a sluzby v nudzi ale uz neviem ktora poistovna to bolo v ramci rizikoveho poistenia

@anonym_726754 mozno je autorka agentka tej poistovne a toto je rafinovana reklama 😀

Strana
z4