Mám problém s tým, aby ma mali ľudia radi

18. jún 2022

Ahojte ,od mala som mala asi problém aby ma ľudia mali radi . Možno to bolo mojou povahou , neviem.. výchovou?
Trápila som sa roky aj v škole ,keď som nemala kamošky a keď ma akosi odstrkovali stále aj keď som nevedela prečo .
Postupne som si zvykla na to a prestala ľudí si pripúšťať k sebe a čil zas vidím problém v tom..🤦že ani to neni dobre. Pretože som sama ,nik o mňa nezakopne a skúšam aj sama udržať vzťah aj keď len cez Facebook ,píšem zaujímam sa o osobu ale nevydrží to dlho . Snažím sa ale zbytočne.
Hm ma to niekto podobne v živote? Mám svoju rodinu ,manžela ale to je všetko. A teraz napíšete že mám všetko ,áno mám ale inak nikoho naozaj nemám.
Rodinu? V našej rodine vzťahy sú nula bodov,nikto s nikým nedodržiava kontakt ,možno aj to s tým súvisí .

ajka19
18. jún 2022

Ahoj, takisto mam taký pocit a ako píšeš už sa s tým ani nezaoberám... Proste to tak je

barborachors
19. jún 2022

Mozno prave preto, ze sa moc snazis, tak to nejde. Maj ludi trochu viac na haku, proste neries... co ma prist, pride. A never na vztahy na alebo cez facebook, vztahy sa buduju inak. Alebo ak chces byt popularna na socialnych sietach, uz existuju firmy, ktore ti budu nahanat sledovatelov, komenty apod a budes akoze milovana a popularna a obdivovana. To chces? Dnes mozes mat vsetko, ak mas peniaze. Pravych priatelov si clovek buduje dlhe roky, a je dnes podla mna vzacne ak su.

sszuzu8
19. jún 2022

Kľudne mi napíš. Mam to do bodky rovnako 🙂

drimonna
17. aug 2022

Kľudne mi napíš, ak chceš.💙

dodiss
1. okt 2023

Kľudne mi píšte hocikto ja sa rád zoznamujem 🙂 a Viem aj dosť pomôcť a poradiť v mnohých veciach ak dakto niečo potrebuje 🙂