Existuje pomocná služba pre osamelých ľudí?
Ahojte, nejdem teraz rozoberať, prečo, ako, za čo apd, ale zostala som aktuálne sama. Nemám teraz nikoho v tomto momente, rodina, kamaráti apd. Môj brat je dlhodobo v zahraničí. domov nechodí, nevidela som ho 4r. Mám kamošku, ktorá býva asi 30 km odo mňa, ale ona nešoféruje.
Čiste teoreticky, ak by sa niečo stalo, zostala by som v nemocnici, bolo by mi treba doniesť lieky, nejaké veci, pyžamo apd. a ja nemám nikoho, existuje nejaká služba, ktorú by som mohla poprosiť o pomoc? Viete dať kľúče neznámej osobe, aby vám niečo priniesla asi nie je ok, ale ak by to inak nešlo.. neviem... len ma napadlo, nie je taká služba? Charita, mesto apd?
@anonym_726754 trochu som pogooglila a mas pravdu, abi som nevedela ze je taka moznost v generali extra
@eeffka ano super, moze byt jeden cas som tam mala poistku. Takze tam asi sa da priplatit asistencne sluzby a oni uz by jej zabezpecili niekoho
Vraj BFF, sama, bez mladých, v starobinci býva, opustená a ona pozná výrazy mladých. 😅
Vraj BFF, sama, bez mladých, v starobinci býva, opustená a ona pozná výrazy mladých. 😅
@kavasmliekom Ved nema 52, ona v kazdom prispevku meni infromacie o sebe, ani z Bratislavy nie je..
@anonym_726754 trochu som pogooglila a mas pravdu, abi som nevedela ze je taka moznost v generali extra
@eeffka Jeezis, uvidis, ze sa autorka uz neozve, lebo ona nehlada riesenia - ako napriklad tato asistencna sluzba (alebo zas napise, ze ma zivotnu poistku v inej positovni, alebo ze zivotnu poistku nechce).. ona nepise sem, lebo chce hladat riesenia, ona sa chce len polutovat..
@kavasmliekom Ved nema 52, ona v kazdom prispevku meni infromacie o sebe, ani z Bratislavy nie je..
@dadis srandistka 😅
raz mi poistovna nukala priplatok, ze asistencne sluzby ku poistke, vencenie psa, polievanie kvetov a sluzby v nudzi ale uz neviem ktora poistovna to bolo v ramci rizikoveho poistenia
@anonym_726754 mozno je autorka agentka tej poistovne a toto je rafinovana reklama 😀

raz mi poistovna nukala priplatok, ze asistencne sluzby ku poistke, vencenie psa, polievanie kvetov a sluzby v nudzi ale uz neviem ktora poistovna to bolo v ramci rizikoveho poistenia