icon

Ako pomôcť babke s nechutenstvom a únavou?

tajberova
26. dec 2025

Dobrý deň moja babka nič neje nepije len leží a spi ako dostala chrypku nič nechce jesť ani piť neviete mi niečo poradiť ? Čo by mohlo mojej babke pomôcť berie aj antibiotiká ale vôbec jej to nezaberá

anonym_006807
26. dec 2025

@tajberova volať záchranku , hneď

laila22
26. dec 2025

@tajberova treba konzultovať s lekárkom. Berie probiotiká? Uvariť jej ľahké jedlo, vývar, varené mäsko so zemiakovou kašou.. kúp jej nutridrinky v lekárni, na preklenutie najhoršieho obdobia, ale určite konzultuj s lekárom.

enmery
26. dec 2025

Ak odmieta jedlo, pitie a len spí, keďže je v rizikovom veku, mali by ste volať záchranku. To už ide u staršieho človeka o život.

patka06
26. dec 2025

Antibotiká sa na chrípku nedávajú. nečakaj, že zaberú. Jesť nemusí, ale ak ani nepije vôbec, zavolaj na ambulantnú pohotovosť a poraď sa s nimi.

terezka1947
26. dec 2025

ATB zaberajú až za cca 3dni...a keď dostala ATB asi iba chrípku nemá..... keď nechce jesť,piť,zoslabne a v urcitom veku je to veľmi nebezpečné. Začarovaný kruh....neje,nepije.....je slabá....je slaná,nevládze jesť...piť....určite minimálne volať pohotovosť a poradiť sa...keby neboli sviatky,obvodak.

marca12
26. dec 2025

Musis ju nutit pit. Aspon po duskoch kazdu chvilu. Uvarit silny vyvar a ten tiez aspon po lyzickach pit. Ale ak je taka slaba,ze vobec nic nevypije,musi ist do nemocnice.

enmery
26. dec 2025
@marca12

Musis ju nutit pit. Aspon po duskoch kazdu chvilu. Uvarit silny vyvar a ten tiez aspon po lyzickach pit. Ale ak je taka slaba,ze vobec nic nevypije,musi ist do nemocnice.

@marca12 Neprinúti, tam už musia ísť infúzky...to nie je sranda.

anonym_51bf3d
26. dec 2025

Cez slamku ponukat tekutiny alebo mozno take tie detske kapsicky, vyzivy..
Ako dlho nechce pit? Fakt zvazit ti sanitku

hradnapani
26. dec 2025

kolko dni to trva? Naozaj nic nepije? Ak nie, treba volat sanitku, potrebuje infuzie. Bez tekutin nema velke sance.

abbey1
26. dec 2025

@tajberova Koľko má babka rokov a má nejaké ťažké diagnózy? To je dôležité tiež zvážiť

martinmmartin
26. dec 2025

Ako a kedy dostala tie atb ? Predpisane lekarom alebo rodinou?