icon

Čo robiť s plienkami pre dospelých po expirácii?

Včera o 18:31

Ahojte. Ocino bol pred pár rokmi na urologickej operácii. Ostalo dosť plienok, hlavne komplet zabalených balení. Ale, expiracia na nich je uvedená rok 2023.
Myslite, že ich treba vyhodiť? Chceli sme ich zaniest do domova dôchodcov…ale neviem, či by to bolo ok, keďže sú po záruke. ďakujem!

eli43
Včera o 18:40

@anonym_autor určite to bude okej🙂

anonym_532860
Včera o 18:57

čo by im bolo, prinajhoršom budú menej savé

anonym_4e29e8
Včera o 18:58

Vzhľadom na to, že denná spotreba plienok na klienta je limitovaná, zariadenia, kam ho zanesies, ocení plienky navyše

autor
Včera o 19:07
@eli43

@anonym_autor určite to bude okej🙂

@eli43 ďakujem 🙂

autor
@anonym_4e29e8

Vzhľadom na to, že denná spotreba plienok na klienta je limitovaná, zariadenia, kam ho zanesies, ocení plienky navyše

@anonym_4e29e8 ďakujem 🙂

autor
@anonym_532860

čo by im bolo, prinajhoršom budú menej savé

@anonym_532860 ani ja neviem, veru, bola som prekvapená, že majú dátum spotreby

anonym_ebcd67
Včera o 20:01

Určite nie vyhodiť. My sme tak darovali rok po záruke na oddelenie a volali nám že sa z nich pacienti vysypali a dostali plienkovu dermatitidu

anonym_53476e
Včera o 20:04

Ja som tak použila respirátory po záruke a cystické akné som riešila dva roky. Vyhodila by som.

2691
Včera o 20:06

@anonym_autor nevadí, že sú po exspirácii.Ked ich darujes do domova, alebo na inzerát za poštovné, veeeeľa ľudí sa poteší.

anonym_f70221
Včera o 20:19

@anonym_autor vyhod... Ja som použila zopár vložiek po záruke a teda ďakujem pekne za svrbenie a normálne supanie sa tam dole... Nevedela som z čoho lebo nemenila som kozmetiku ani nič a potom reku to bude z vložiek...

eli43
Včera o 22:12
@anonym_ebcd67

Určite nie vyhodiť. My sme tak darovali rok po záruke na oddelenie a volali nám že sa z nich pacienti vysypali a dostali plienkovu dermatitidu

@anonym_ebcd67 tak dermatitidu dostanú bežne pacienti z prádla, v teple, nemyslím, že to muselo byť práve z toho. Čudujem sa, že mali ešte tú drzosť volať. U nás na oddelení by sme sa z plienok len potešili.

laurika999
Včera o 22:55

@anonym_autor V zariadení uvítajú všetkými desiatimi.

anonym_e027d9
Dnes o 05:04

Ja by som darovala a už oni zvážia, či použijú či nie

anonym_915365
Dnes o 05:53

No neviem, či v domove môžu použiť 3 roky staré plienky. Keď už tak, tak darovať niekomu súkromne a dúfať, že sa mu od toho nič nestane