icon

Ako riešiť vynášku a montáž nábytku?

2. okt 2025

Ahojte cochvila nas caka stahovanie a zariadovanie bytiku. Som samozivitelka a nemam ziadnych kamosov co by mi boli k dispozicii kazdu chvilu. Rozhliadam sa uz pomaly po zariadeni ale som v soku. To ozaj len mobelix ponuka vynasku do bytu pripadne zlozenie nabytku? Som z vychodu ikeu tu nemame. Sconto aj kondela vynasku neponukaju. Asko ponuka vynasku len na kuchyne.

Strana
z2
moniikka
2. okt 2025

@anonym_autor ja keď som objednala skriňu a volal mi pan že mi ju privezie o takom a takom čase,moja prvá otázka bola ci ide sám alebo ma niekoho pri sebe v aute a keď povedal ze ide sám, tak hneď som sa ho spýtala ci mi ju pomôže vyniesť na 2 poschodie, keďže som sama doma a so susedov nikto doma nebol. Nemal s tým problém

petulda333
2. okt 2025

Vera nabytok robi aj vynasku,za poplatok

autor
3. okt 2025

Dakujem vam vsetkym 🙂 velmi ste mi pomohli 🙂

karin912
4. okt 2025
@anonym_autor

Ludia ja hladam obchod s nabytkom kde mi realne aj vynesu logicky ad 1. Na novom mieste poznat nikoho nebudem ad.2 stare miesto je dost daleko ad 3. Ak mi prinesu nabytok rano a bude prsat snezit snad nenecham gaucovku cely den na dazdi kym neaky kamos skonci v praci ad 4. Objednat hodinoveho manzela stahovaka montera zivnostnika je tiez blbost mam ho platit na cely den ked cas donasky neviem dopredu?

@anonym_autor ahoj, ja roky objednávam z Vera nábytok, vynesú aj starý odnesú ak je potrebné a som veľmi spokojná. Akurát asi neposkladaju, ale to si robím sama a s radosťou, ale za tie roky už mám slušnú prax. Prvá skriňa bola čistá katastrofa .

autor
5. okt 2025
@karin912

@anonym_autor ahoj, ja roky objednávam z Vera nábytok, vynesú aj starý odnesú ak je potrebné a som veľmi spokojná. Akurát asi neposkladaju, ale to si robím sama a s radosťou, ale za tie roky už mám slušnú prax. Prvá skriňa bola čistá katastrofa .

@karin912 a prosim ta za aky cas od objednania pride nabytok?

karin912
5. okt 2025
@anonym_autor

@karin912 a prosim ta za aky cas od objednania pride nabytok?

@anonym_autor Je to písané pri každom produkte, ale zväčša 3- 5 týždňov.

alexanderkovacs
6. okt 2025
@zuzikak

poprosit suseda ? Nemate nejakych mladych chalanov, zeby si chceli zarobit par eur za pomoc ? Suseda alebo kolegyna v praci nema syna napriklad ?

@zuzikak no za par eur to nepojde, a hocikto neposklada skrinu, hlavne bez poskodenia , ked nema skusenosti. Ja som chodil znamim skladat aj vynasat.

Strana
z2